Perhekuvaus isälle

Martti Nikkanen sai lapsiltaan lahjaksi perhekuvauksen. Koska 60-vuotissynttäreitään viettäneellä isällä oli jo kaikkea, perhekuvaus oli sankarin oma toivomus. Kuvaus toimi myös juhlapäivän hauskana ohjelmanumerona.

Liikkeenjohdon konsultti Martti Nikkanen täytti syyskuussa pyöreitä vuosia. Tapahtumaa juhlistettiin kuitenkin jo heinäkuussa, jolloin koko katras oli helpompi saada yhtä aikaa koolle. Sankari halusi juhlia rennosti vain läheistensä kanssa, joten kesäinen jokiristeily heinäkuun helteillä sopi suunnitelmiin hyvin.

perhekuvaus_psv026

Juhlapäivän vietto alkoi kuitenkin perhekuvauksella Studio P.S.V:ssä. Kuvaus oli yksi päivän ohjelmanumeroista. Ja mieluinen lahja päivänsankarille:

”Kuvaukselle oli tarvetta. Vaikka tapaammekin Kemin seudulla asuvien lasten kanssa usein, on mukavaa, että minulla on koko porukasta myös kuva seinällä”, oululaistunut Martti kertoo.

Vaikka Martti on innokas videokuvaaja, ja sen lisäksi tietokone on täyttynyt rouvan kuvaamista valokuvista, Martin perhe ikuistaa elämänsä high lightit aina ammattivalokuvaajalla. Jo Martin isä kuvattiin aikoinaan Kemin Kuvaamossa.

”Ammattikuvat laitamme aina esille, ja silloin niitä tulee myös katsottua. Valokuvat myös säilyvät sukupolvelta toiselle.”

perhekuvaus_psv027
Perhekuvaus oli Martille mieluinen lahja lapsilta. Seinälle ripustetun kuvan myötä kauempana asuvat lapset ovat aina lähellä.

Runsauden pulaa kuvista

Lahjakuvauksensa Martti halusi Studio P.S.V:lle, josta oli jo hyviä kokemuksia kihla- ja hääkuvauksesta. Alun perin oli tarkoitus juhlistaa syntymäpäivää kuvaamalla isä ja lapset, mutta pian idea alkoi kasvaa. Kuvauksessa oli mukana koko uusperhe, ja kuvia tehtiin eri kokoonpanoilla.

perhekuvaus_psv029
Koko katras: uusperhe puolisoineen päivänsankarin ympärillä. Läheisyyttä ja hyvää fiilistä. Työssään kravattia ja pukua käyttävä Martti viihtyy hyvin farkuissa ja T-paidassa. Rennolla vaatetuksella kuvistakin tuli rennompia.

”Kuvaus meni oikein mukavasti. Reijo hoiti homman hyvin, hän on kokenut kuvaaja ja osasi naurattaa meitä.”

Myös aikataulussa pysyttiin hyvän ennakkosuunnittelun ansiosta hyvin, ja perhe ehti mainiosti risteilylleen.

Kukin perhekunta sai kuvauksesta sähköiset koekuvat nettilinkin kautta.

”Meillä olikin valinnan vaikeuksia, kun hyviä kuvia oli niin paljon.”

perhekuvaus_psv023
Perhekuvaus aloitti juhlapäivän vieton vauhdikkaasti. Kuvaus on myös yhteinen happening.

 

 Varaa aika perhekuvaukseen

 

Lisää Studio P.S.V:n perhekuvauksesta.

Studio P.S.V.  |  Kajaanink. 11  |  OULU  | palvelu@studiopsv.fi