Perhekuvaus yhdistää

Cor Group Oy:n johtaja Ilari Kerola antoi Merja-vaimolleen ainutlaatuisen lahjan: perhekuvauksen Studio P.S.V:ssä ja kuvista laatimamme yksilöllisen kuvakirjan. Reilun tunnin kestänyt kuvaussessio, koevedosten läpikäyminen ja kuvien valitseminen kuvakirjaan oli koko perheen yhteinen, kiva projekti.

Ilari Kerola, miksi halusit antaa vaimollesi lahjaksi perhekuvauksen?

”Perhekuvaus on mukava erilainen syntymäpäivälahja ihmiselle, jolla on jo monenlaista. Perhekeskeisyys on myös iso osa hänen arvomaailmaansa, niin kuin minunkin, ja perhekuvaus mielestämme hyvin kiteyttää sitä.”

Kuva on osa kivaa kuvakirjaa. Kuvat Reijo Koirikivi Studio P.S.V.

Millainen kokemus kuvaus oli?

”Itse kuvauskin oli kokemus, vaikutelma jäi huolellisesta kuvauksesta, ja ilmapiiri oli kiva sitä tehtäessä. Uusi juttu kaikille perheessämme. Suosittelen!”

Kuvauksen teki PSV:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi. Noin viikon kuluttua kuvauksesta Kerolat saivat sähköpostiin nettilinkin ja salasanat, joilla he pääsivät katselemaan koekuvia PSV-nettipalvelussa. Reijo oli merkinnyt omat suosikkinsa tähdillä.

Kuva Reijo Koirikivi Studio P.S.V.

Koekuvista Kerolat valitsivat toista kymmentä kuvaa, joista taitava kuvankäsittelijämme laati täysin uniikin kuvakirjan. Kirjan sivukoko on 25×25 cm, joten suurimmillaan kirjassa on jopa 50 cm leveitä kuvia. Kirjan kuvat ovat aitoja valokuvia. Tukevine kansineen ja paksuine sivuineen kirja kestää sukupolvelta toiselle.

Perhekuva Reijo Koirikivi Studio P.S.V.

Miksi valitsit kuvakirjan?

”Kuvien katseluun kuvakirja, laadukas sellainen, on ylivoimainen. Samalla se korostaa lahjaominaisuutta, ja sen kautta kuvat ovat helposti näytettävissä lähipiirille ja laajemminkin.”

”Kuvakirja on hyvä ja laadukas paketti. Lahjan saaja ja muu perhekin on hyvin tyytyväinen!” Ilari Kerola kertoo.