PSV kuvasi Nortalin juhlan

Nortal on kansainvälinen liiketoimintasovellusten ja sähköisten palveluratkaisujen toimittaja ja Baltian suurin ohjelmistokehitysyhtiö. Se tarjoaa ohjelmistoratkaisuja asiakkailleen muun muassa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä, Persianlahden maissa ja Afrikassa. Muun muassa tele-, rahoitus-, teollisuus-, logistiikka- ja terveydenhuoltoalalla sekä julkisella sektorilla käytetään Nortalin ohjelmistoratkaisuja.

Nortalin juuret ovat suomalaisessa CCC Corporation Oy:ssä ja virolaisessa Webmediassa, jotka fuusioituivat vuonna 2011. Yhtiön asiakkaita Suomessa ovat muun muassa Verohallinto, Neste Oil ja SSAB.

Tapahtumakuvaajana Studio P.S.V.

Nortal järjestää vuosittain yritysgaalan, jossa palkitaan työntekijöitä onnistuneista suorituksista. Talvella 2015 tilaisuus järjestettiin ensimmäisen kerran koko konsernin tasolla, kuudessa maassa seitsemällä eri paikkakunnalla samaan aikaan. Oulussa Nortal Stars -juhla järjestettiin Uudella Seurahuoneella.

Nortal Stars -tapahtuman valokuvaajaksi yritys valitsi henkilökuvauksista ennestään tutun yhteistyökumppanin Studio P.S.V:n. PSV:n valokuvaajat kuvasivat koko rennonhauskan ohjelman. Sen lisäksi vieraille oli varattu mahdollisuus nopeaan muotokuvaukseen kansainväliseen tyyliin yksin, kaksin tai pienissä ryhmissä. Kaikki juhlan käsitellyt  kuvat toimitimme asiakkaalle sähköisesti.

Studio P.S.V. kuvaa yrityksen juhlat ja erilaiset tapahtumat 20 vuoden kokemuksella. Tarvittaessa lähetämme kuvauksiin useamman valokuvaajan. Kuvaustekniikan hallitsemme myös valaistukseltaan vaativammissa olosuhteissa.

Pyydä tarjous.

Nortal netissä.

Valokuvia Nortal Stars -juhlasta Oulun Uudelta Seurahuoneelta talvella 2015

tapahtumakuvaus_juhla_01 tapahtumakuvaus_juhla_02 tapahtumakuvaus_juhla_03 tapahtumakuvaus_juhla_04 tapahtumakuvaus_juhla_05 tapahtumakuvaus_juhla_06 tapahtumakuvaus_juhla_08 tapahtumakuvaus_juhla_09 tapahtumakuvaus_juhla_10 tapahtumakuvaus_juhla_11 tapahtumakuvaus_juhla_12 tapahtumakuvaus_juhla_13 tapahtumakuvaus_juhla_14 tapahtumakuvaus_juhla_15 tapahtumakuvaus_juhla_16 tapahtumakuvaus_juhla_17 tapahtumakuvaus_juhla_18 tapahtumakuvaus_juhla_19 tapahtumakuvaus_juhla_20