PSV:ltä sähköinen passikuva

Tervetuloa passikuvaukseen ilman ajanvarausta! Studion edessä on maksuton pysäköinti, joten saat uuden passikuvan muutamassa minuutissa. Kuvan toimitamme sähköisesti poliisin järjestelmään. Meillä on passikuvausta varten oma studio – siksi pääset kuvaukseen heti ja kuvaus voidaan tehdä rauhassa muiden asiakkaiden katseilta.

Kun lähetämme kuvasi poliisin lupahallinnon sähköiseen järjestelmään, saat puhelimeesi ja sähköpostiin kuvatunnuksen (tunnusnumero) liitettäväksi sähköiseen passihakemukseen tai annat tunnuksen poliisille. Halutessasi teemme sinulle edelleen myös paperikuvat.

Passi- ja viisumikuvien hinnat Studio P.S.V:ssä:

1. Sähköinen passikuva poliisin järjestelmään TAI 6 kpl paperikuvia  19,-
2. Sähköinen passikuva poliisin järjestelmään JA 6 kpl paperikuvia  32,-
3. Sähköinen passikuva poliisin järjestelmään ja omaan sähköpostiin  29,-
3. Sähköinen CV-kuva omaan sähköpostiin  46,-
4. Viisumikuva, 4 kpl paperikuvia  30,-

Sähköinen passikuva passiin ja viralliseen henkilökorttiin

Sähköinen passikuva toimii haettaessa passia tai virallista henkilökorttia. Hakemus on helppo täyttää sähköisesti osoitteessa www.poliisi.fi/asiointipalvelu.

Edelleen voit hakea passia/henkilökorttia myös entiseen tapaan poliisin toimipisteestä, ja silloinkin sähköinen passikuvasi löytyy saamallasi tunnuksella.

Ajokorttia varten tarvitaan edelleen paperikuvat. Poliisille lähetetty sähköinen passikuva käy myös ajokorttiin siinä tapauksessa, että poliisi on hyväksynyt sähköisen passikuvasi passi- tai henkilökorttihakemuksen myöntämisen yhteydessä. Jos siis olet uusimassa sekä passia/henkilökorttia että ajokorttia, voit käyttää samaa sähköistä passikuvaa, kun teet ensin passi/henkilökorttihakemuksen ja kun passi/henkilökortti on myönnetty, haet ajokorttia.

Halutessasi saat paperikuvat myös passihakemusta varten, mutta sähköinen kuva on laadukkaampi.
Kuvat säilyvät poliisin järjestelmässä puoli vuotta. Sinä aikana voit siis tehdä passi- tai henkilökorttihakemuksesi joko netin kautta tai poliisin toimipisteessä.
Näin_haet_passia_verkossa
Tervetuloa nopeaan ja laadukkaaseen passikuvaukseen!
Studion edessä pihalla on maksuton pysäköinti asiakkaillemme.
Aukioloajat:

  • ti – to klo 10 – 17
  • pe klo 10 – 18
  • la klo 10 – 13

 

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11, Lävistäjällä  |  OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi