PSV:n Puistokuvauspäivä 22.8.

Hox pariskunnat, perheet, ylioppilaat ja muut miljöömuotokuvauksesta haaveilevat: Studio P.S.V. järjestää perheille ja aikuisille  PUISTOKUVAUSPÄIVÄN perjantaina 22.8. Ainolan puiston kauniissa ympäristössä. Kuvaajana toimii valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja.

perhekuvaus_psv
Muurisen perhe oli vuosia suunnitellut perhekuvausta. Haave toteutui helteisenä elokuun päivänä. Kuvat Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
perhekuvaus_oulu

Kuvauksen hinta on vain 75,- eli kuvaus on nyt kampanjapäivänä jopa studiokuvausta edullisempi. Koska kampanja kestää vain yhden päivän, kuvausaika kannattaa varata heti: soita (08) 379 289 tai ota yhteyttä.

Kuvauksen hinta sisältää ammattitaitoisen kuvauksen ja kymmeniä koekuvia PSV-nettipalvelussa, jossa on helppo katsella kuvia ja tilata kuvatuotteita. Valikoimissamme on eri kokoisten irtokuvien lisäksi upeat canvas- ja metallitaulut, yksilölliset kuvakirjat, ihanat albumit ja paljon muuta. Tilatuista kuvista voit lisäpalveluna ostaa edullisesti myös nettikuvat.

muotokuvaus_psv2
Oululainen Katri vietti viimeisiä kesälomapäiviään Ainolan puistossa ennen opintojen jatkumista Oulun yliopistossa. Miljöömuotokuvat kuvasi Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
muotokuvaus_3 muotokuvaus_5

Reijolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus kuvaamisesta Ainolan puistossa ja muissakin miljöissä. Hän, jos kuka, hallitsee luonnonvalon käytön ja osaa luoda leppoisan tunnelman kuvaukseen.

muotokuvaus_ulkona
Kun tehdään muotokuvausta miljöössä, paikka inspiroi rentoihin ja ennakkoluulottomiin muotokuviin. Kuvat Reijo Koirikivi, Studio P,S,V,
puistokuvaus_psv  valokuvaus_oulu muotokuvaus_oulu

Lasten puistokuvauspäivä oli todellinen suksee ja se täyttyi hetkessä. Ole nopea, sillä kuvausaikoja on rajoitettu määrä. Tervetuloa puistokuvaukseen!

muotokuvaus_oulu  valokuvaus_oulu
parikuvaus_oulu
Henkka ja Henni ovat olleet jo 10 vuotta yhdessä. Merkkipaalu oli hyvä syy ihanaan miljöökuvaukseen Ainolan puistossa heinäkuussa 2014. Kuvat Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Blogin kuvat Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. 2014