Salaisuus hääkuvassa

Reetan ja Jonathanin hääkuvat kuvasi Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi. Kuva sai PSV:n Facebook-sivulla olleessa hääkuvakisassa eniten ääniä. Eipä siis ihme, että Reetta ja Jonathankin tykkäsivät hääkuvistaan: ”Kuvat oli mieluisia ja oli tosi ihanaa, kun oli niin paljon vaihtoehtoja, mistä valita. Kuvauskin oli mukava, aika meni tosi nopeasti.”

 

hääkuvaus_oulu_voittaja

Romanttisesti meren rannalla

Reetan ja Jonathanin tarina alkoi Oulun Nallikarista viisi vuotta sitten. Reetta oli juhlimassa synttäreitään kaveriporukassa, kun hänen silmänsä osuivat komeaan nuoreen mieheen, joka tuli moikkaamaan yhteistä tuttua.

Kesällä tapailtiin, mutta varsinainen seurustelu alkoi vasta talvella, kun Reetta palasi Pudasjärven hevoskoulusta Ouluun. Häitä juhlittiin Oulun kauniilla puukasarmilla toukokuussa 2013 aurinkoisessa kesäsäässä lähes sadan vieraan voimin.

Jonathan on syntynyt Brasiliassa, josta hän muutti yksitoista vuotta sitten äitinsä kanssa Suomeen. Täysin oululaistunut mies opiskelee merkonomiksi ja tienaa opiskelu- ja vaipparahoja Prismassa. Reetta valmistui kosmetologiksi, ja palailee pikku hiljaa äitiyslomaltaan työelämään keikkahommien kautta.

Seuraavaksi lapsikuvaukseen

Reetan ja Jonathanin hääkuvassa piilee salaisuus, jonka joku ehkä huomaakin. Kuvassa on nimittäin kolmaskin henkilö, mahavauva Gabriela  Sofia, joka syntyi vain parin kuukauden kuluttua hääkuvauksen jälkeen.

”Halusimmekin, että myös tytär näkyy hääkuvissamme”, Reetta kertoo.

Hääpari sai kuvan Fb-kisamenestyksestä johtuen 100,00 euron lahjakortin Studio P.S.V:lle. Se käytetään elokuussa yksivuotissynttäreitään juhlivan pikkuneidin kuvaamiseen.

hääkuvaus_studiossa