Sinunkin lapsikuvaamosi

”Kuvat oli tosi hyviä, oli vaikea valita!” Näin kertoo Hanna-Leena Kelhälä, jonka Elsa-tyttären 1-vuotiskuvat saimme iloksemme kuvata. Studio P.S.V. on lapsikuvaamo isolla L:llä. Tärkeintä on kiva meininki lapsikuvauksessa, mutta koska olemme ammattilaisia, yhtä tärkeää on myös kuvien tekninen laatu. Lue blogistamme, miten Studio P.S.V:n lapsikuvien laatu rakentuu.

Ennen kuin päästämme valokuvaajat ääneen, annetaan puheenvuoro meillä valokuvaamo Studio P.S.V:ssä lapsikuvauksessa käyneille asiakkaille.

lapsikuvaus_oulu628
Haloo! soittaa Amelia lego-puhelimellaan. 1-vuotiskuvaus etenee lapsikuvaamo Studio P.S.V:ssä leikin lomassa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

”Reijo on kuvannut meidän tyttöjen yksivuotiskuvat ja myös toisen tytön puolivuotiskuvat. Meillä on ollut kuvauksissa aina hauskaa ja kuvauksissa on rauhallinen tunnelma. Kuvaus tehdään lapsen ehdoilla ja näin kuvista tulee luonnollisia. Kuvat ovat hienoja ja niistä välittyy lapsen luonne. Suosittelemme lämpimästi!”

Terkuin Emma ja Sampo Huusko

Lapsikuvaus | Valokuvaaja Noora Slotte | Studio P.S.V. | Oulu
Hattu on usein kiva rekvisiitta 1-vuotiskuvauksessa – jos ei päässä niin käsissä. Valokuvaaja Noora Slotte.

”Kuvaus sujui tosi hyvin. Noora hoiti homman hyvin ja myös kummitäti oli mukana leikittämässä. Ja kuvathan olivat niin ihania, että oli vaikeuksia valita. Valintaa auttoivat koevedoksissa olevat tähdet, jotka Noora oli laittanut parhaisiin kuviin.”

Hanna-Leena Kelhälä

 

Miksi lapsikuvaus Studio P.S.V:ssä?

 • Kokeneet ja taitavat lapsikuvaajat
  • valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, yli 20 vuoden kokemus lapsikuvauksista – Reijo on valittu kaksi kertaa Vuoden Muotokuvaajaksi Suomessa
  • ammattivalokuvaaja Noora Slotte, yli 10 vuoden kokemus lapsikuvauksista
 • Fiilis kohdillaan
  • Kaikessa henkilökuvauksessa, myös lapsikuvauksessa, tärkeintä on kuvan tunnelma. Lapsikuvauksessa kiva tunnelma syntyy kiireettömyydellä. Lapsikuvauksen teemme leikin lomassa.
 • Tekniikka hallussa
  • Studio P.S.V:n valokuvaajat hallitsevat valokuvaustekniikan – kuvan valot, värit, sommittelu, kuvakulmat ja muut tekniset asiat ovat kunnossa. Asiakas ei välttämättä huomaa kuvien teknisiä asioita silloin, kun tekniikka on kohdillaan – kuva vain näyttää kaikin tavoin hyvältä ja koskettaa.
 • Laaja valikoima taustoja
  • Kuvaustaustojen valinta lähtee aina kuvattavan persoonasta ja vaatetuksesta. Voit toivoa lapsikuvaukseesi esimerkiksi modernia valkoista, skandinaavista pastellia tai romanttisen vanhanaikaista taustaa.
 • Rekvisiitta tukemassa lapsikuvausta
  • Sopivan rekvisiitan avulla lapsi viihtyy kuvauksessa. Erilaiset pienten huonekalut, autot, kukat, lelut, hatut, kiikkutuolit, ilmapallot jne. ovat tervetulleita, ja paljon meillä on myös omasta takaa. Studiomme on varustettu esimerkiksi portailla.
  • Lapsi on aina valokuvan tähti. Me Studio P.S.V:ssä emme suosittele pienen lapsen hukuttamista rekvisiittapaljouteen – usein vähemmän on enemmän. Tärkeintä on, että lapsi tulee esille omana itsenään.
lapsikuvaus_oulu229
Vanha matkalaukku ja tumma tyyliin sopiva tausta viimeistelevät pienen matkamiehen kuvan tunnelman. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

”Hääkuvat otettiin tuossa 2012. Ja viime lauantaina meidän esikoisemme 1 v kuvat. Lempikuvaamoni todellakin ja innoissaan odotellaan kuvia pojastamme. Reijo saa sekä pienen pojan, että aikuisen miehen hymyilemään kuvissa!” 

Karina Kauppila

(arvostelu Studio P.S.V:n facebook-sivulla)

 

Erittäin paljon koekuvia 

Kun käyt lapsikuvauksessa Studio P.S.V:ssä, saat todella paljon koekuvia – kymmenittäin. Valokuvaajamme ”laukovat” säästelemättä eli kuvaavat jopa satoja otoksia. Tästä kuvamäärästä he valitsevat parhaat otokset koevedoksiin. Parhaista parheet tähditämme neljällä ja viidellä tähdellä.

Koekuvia pääset katselemaan oman tilausohjelmamme OmaPSV:n kautta, jossa kuvien tilaaminen on helppoa. Voit valita kuvista omat suosikit ja tarkastella pelkästään niitä. Pääset myös zoomaamaan kuvat vaikka koko näytön kokoisiksi.

Ennen kaikkea OmaPSV tarjoilee sinulle laajan valikoiman upeita kuvatuotteita aina canvas- ja metallitauluihin tai kuvakirjoihin saakka. Kuvatuotteita tilaat eri hinnaston mukaan.

Lapsikuvasta laadukas canvas-taulu tai yksilöllinen kuvakirja

Studio P.S.V:n lapsikuvaus on oikea valinta sinulle myös silloin, kun arvostat palvelua. Meiltä saat lapsikuvistasi halutessasi mukaasi valmiin pohjustetun, laminoidun ja kehystetyn taulun – sinun tarvitsee vain miettiä taululle paikka kotoasi ja lyödä naula seinään.

Meiltä voit tilata myös värikylläisen metallitaulun. Myös canvas-taulumme, joissa on valittavana kaksi eri paksuutta, on hieno ja persoonallinen sisustuselementti ja pitää lapsesi aina ”lähellä”.

Pienemmät pöytäkuvat viimeistelemme moderneilla kehyspohjukkeilla, jotka auttavat kuvia säilymään. Pohjukkeen ansiosta pienikin kuva on näyttävän näköinen. Lisäksi voit ostaa kuvalle pohjukkeeseen sopivan kauniin kehyksen, ja saat kuvasi heti hyllylle tai lipaston päälle.

Maria-kuvakirja toistaa upeasti kuvien sävyt ja säilyttää parhaat otokset sukupolvelta toiselle. Kirjaan on ihana palata uudestaan ja uudestaan. Sinä valitset vain kuvat – me teemme kaiken muun.

Laadimme lapsikuvistasi halutessasi täysin yksilöllisen kuvakirjan. Useista kirjamalleistamme löydät varmasti omasi. Kuvakirjan layoutin tekee meillä Noora, jolla on silmää kuvien sommittelussa ja järjestämisessä kirjaan hauskaksi tarinaksi.

Kuvakirjaan saat kaikki kuvauksen parhaat otokset talteen, jolloin ne säilyvät vielä seuraavallekin sukupolvelle. Kirjaan on helppo palata, kun se on kotona aina käden ulottuvilla.

Ilman muuta voit tilata meillä lapsikuvistasi myös tutummat kolmen kuvan kansion ja vaikkapa kuvamukit koko suvulle.

Vain 10×10 cm kokoinen Minikirja sopii hyvin käsilaukkuun tai vaikka taskuun. Minikirja on kiva yllätys mummille ja kummille.

Tarjoamme lapsikuvauksiin söpöjä, 10×10 cm Minikirjoja. Pieneen Minikirjaan sopii noin seitsemän parasta kuvaa lapsikuvauksesta. Kuvanlaatu on huippua.

Pienen kokonsa ansiosta Minikirja kulkee mukana vaikkapa käsilaukussa. Kirja on hauska lahja myös mummeille ja kummeille.

Minikirjan minimitilaus on neljä kpl. Neljän kirjan yhteishinta on vain 85 euroa!

Koko laaja kuvatuotevalikoimamme näkyy hintoineen tästä. Huomaathan, että kun teet kuvatilauksen 14 vrk:n kuluessa koevedosten julkaisusta, voit saada jopa 10% alennuksen kaikista kuvatuotteiden hinnoista.

lapsikuvaus_oulu27
Menevälle pojalle menopeli myös lapsikuvauksessa. Studio P.S.V:llä on 20 vuoden kokemus lapsikuvauksista, eri näköisten ja eri luonteisten lasten kuvaamisesta. Meille on tärkeää, että lapsi viihtyy kuvauksessa. Yhtä tärkeää on se, että kuvat ovat teknisesti ammattitaitoisia.Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Ammattitaitoinen kuvankäsittely

Kun käyt lapsikuvauksessa Studio P.S.V:ssä, saat kuviisi ammattitaitoisen ja perusteellisen kuvankäsittelyn. Kuvankäsittelijämme aukaisee jokaisen tilaamasi kuvan koneellaan ja viimeistelee sen taitavalla kuvankäsittelyllä. Emme tilaa yhtään kuvaa suoraan ilman tarvittavia kuvankäsittelyjä.

Taitavalla kuvankäsittelyllä varmistamme sen, että saat raikkaat ja siistit lapsikuvat.

Kuvankäsittelyssä teemme kuvalle esimerkiksi sävyjen ja kontrastin lopullisen säädön, rajauksen, terävöitykset ja softaukset jne. Lisäksi korjaamme tarvittaessa pieniä ihorikkeitä ja sääskenpuremia tmv.

lapsikuvaus_oulu01
Pikkuenkeli ja tähtisadetta. Vanhempien kannattaa jutella toiveistaan valokuvaajan kanssa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Kuvankäsittelytyöstä veloitamme vain yhden kerran / kuvatiedosto. Jos tilaat samasta otoksesta eli kuvatiedostosta esimerkiksi viisi 14×18 cm pöytäkuvaa sukulaisille, 30 kiitoskorttia ja itsellesi taulun seinälle, maksat kuvankäsittelystä VAIN yhden kerran / otos.

Studio P.S.V:n ammattitaitoinen kuvankäsittely vie aikaa 10 – 30 minuuttia / kuva. Tästä käsityöstä veloitamme vain 7,90 / kuvatiedosto (sis. alv 24%).

lapsikuvat_oulu041
Studion lisäksi lapsikuvia tehdään paljon myös studion ulkopuolella. Esimerkiksi Ainolan puisto Oulun keskustassa on ihanteellinen kuvauspaikka. Valokuvaaja Noora Slotte.

Tarkka laadun valvonta

Valmistamme kuvat markkinoiden parhaalla tulostimella ja käytämme vain ammattitaitoisia kuvanvalmistustaloja, joiden laatuun luotamme. Siitä huolimatta, jos tarve vaatii, uusimme tilaamasi kuvan, ellei se ole mielestämme hyvä.

Laadun valvontaa tekevät meillä sekä valokuvaajat, kuvankäsittelijät että asiakaspalvelijat.

Voit ostaa lapsikuvistasi myös korkearesoluutiotiedostot ja tilata kuvatuotteet muualta. Tällöin emme valitettavasti  voi vastata lopullisten kuvatuotteiden laadusta. Netin kautta toimivat kuvanvalmistamot lisäävät kuviin yleensä automaattikäsittelyn, koska palveluja käytetään enimmäkseen amatöörikuvien tilaamiseen. Kun samassa järjestelmässä tilataan kuvia käsitellyistä ammattikuvista, lopputulos voi olla arvaamaton.

Ammattikuvaaja hallitsee ympäristön ja luonnonvalon miljöökuvauksessa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Ammattikuvaaja hallitsee ympäristön ja luonnonvalon miljöökuvauksessa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Studio P.S.V:n lapsikuvauksen hinta ja sisältö

 • lapsikuvaus studiossa 110 e
 • lapsikuvaus miljöössä (esim. puisto, ranta, koti) 160 e

Hinta sisältää:

 • perusteellinen ja teknisesti ja sisällöllisesti ammattitaitoinen lapsikuvaus (yli puolivuotiaat) taukoineen (noin 1 t)
 • 1 – 3 eri taustaa/kuvausympäristöä
 • kymmenittäin koekuvia nettipalvelussa (jopa 60 – 80 kpl)
 • kuvatilaukset helposti netin kautta eri hinnaston mukaan

Lapsikuvauksen hinta sisältää perusteellisen kuvauksen ja runsaasti koevedoksia. Kuvatuotteet ja tiedostot veloitetaan eri hinnaston mukaan.

Emme ole paketoineet kuvausta ja kuvia samaan pakettiin. Näin voit itse valita, millaisia kuvia tilaat ja kuinka paljon. Myös kulut jakaantuvat pidemmälle ajalle, kun maksat ensin kuvauksen ja kuvat vasta, kun ne ovat valmiit.

perhekuvaus_oulu052
Lapsikuvauksen yhteydessä on helppo saada kivat kuvat koko perheestä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Lapsikuvauksen lisäpalvelut Studio P.S.V:ssä

 • perhelisä 65 e
 • sisaruslisä 45 e – jos kuvaamme lapsikuvauksen yhteydessä sekä perhekuvauksen että sisaruskuvauksen, sisaruskuvausta EI veloiteta
 • kukkaseppele 30 e  – kaunis Kukkakauppa Kanervan sitoma kukkaseppele odottaa studiolla valmiina kuvauksen alkaessa
lapsikuvaus_kukat_oulu626
Me Studio P.S.V:ssä kehitämme palveluamme jatkuvasti. Kun tuot tenavasi meille lapsikuvaukseen, voit nyt tilata kuvaukseen kauniin seppeleen ja irtokukkia. Seppeleen sitoo ja kukat toimittaa valmiiksi ennen kuvauksen alkua Kukkakauppa Kanerva.

Tyytyväisyystakuu

Kun tuot 1-vuotiaan lapsesi lapsikuvaukseen Studio P.S.V:hen, sinun ei tarvitse hermoilla sitä, millä tuulella pienokaisesi sattuu olemaan. Tietysti kuvausaika on hyvä sopia niin, että lapsen perustarpeet olisivat tyydytettyjä, eli että lapsi on virkeä ja syönyt hyvin. Kuvaus kannattaa sopia joko aamuun tai päiväunien jälkeen.

Siitä huolimatta saattaa joskus käydä niin, ettei kuvaushomma innosta tenavaa sovittuna aikana. HUOM! Tämä on erittäin harvinaista. Mutta jos lapsi syystä tai toisesta ei ole yhteistyöhaluinen kuvauksessa, varaamme ilman muuta uuden ajan ilman eri hintaa!

lapsikuvaus_oulu224
Tilavassa studiossamme lapsi mahtuu vaikka hyppelehtimään. Valokuvaaja Noora Slotte.

Tämäkin helpottaa lapsikuvaukseen tulemista Studio P.S.V:hen:

 • maksuton pysäköinti asiakkaillemme aivan oven edessä
 • erillinen pukuhuone vaatteiden ja vaipan vaihtoon (hoitopöytä) sekä esim. imetykseen
 • kodikas sohva-leikkinurkkaus, jossa viihtyvät sekä lapsi että vanhemmat kuvaustauoilla

 

Varaa aika Studio P.S.V. lapsikuvaamon huippukuvaukseen:

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU Lävistäjä  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289