Auli auttaa kehysvalinnoissa

Oululainen yrittäjä ja Studio P.S.V:n monivuotinen yhteistyökumppani Auli Lukkarila Kauneushoitola Beauty Spotista toimii Synsamin valtakunnallisena stailistina. Tässä työssä Auli kiertää Synsamin liikkeissä eri puolilla Suomea auttamassa ihmisiä silmälasikehysten valinnassa. Ajankohtaista on sekin, että Beauty Spot täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Sitä yrittäjä juhlii järjestämällä asiakkailleen hengästyttävän määrän toinen toistaan hauskempia tapahtumia.

”Kun autan asiakasta valitsemaan silmälasinkehyksiä, pyrin ensin muutamalla kysymyksellä selvittämään, minkälaisesta henkilöstä on kysymys. Esimerkiksi sporttityypille on turha tarjota strassikehyksiä. Minun pitää hyvin nopeassa ajassa pystyä lukemaan henkilön persoonaa ja sitä, minkä tyyppiset lasit sopivat hänen käyttötarkoituksiinsa”, Synsamin oululainen stailisti, kauneusalan ammattilainen Auli Lukkarila kertoo.

”Samalla katson asiakkaan värejä ja kasvojen muotoa. Muodoilla voidaan tasapainottaa ja ”korjata” kasvojen mallia. Kaikkein eniten vaikuttaa henkilön persoona ja kehyksen käyttötarkoitus. Nyt on saatavana aivan uskomaton valikoima kauniita kehyksiä, ja niitä voi hyvin käyttää asusteenakin.”

mainoskuvaus_oulu_2

Miksi juuri Synsam?

”Olen pitkään tehnyt yhteistyötä oululaisen Optimuksen kanssa. Ja kun he liittyivät Synsam-ketjuun, virisi keskustelu laajemmasta yhteistyöstä. Synsam ketjuna antaa hyvin ammattilaisen kuvan. Ketjulla on vahva brändi ja selkeä markkinointi. Kehysvalikoima on valtava ja mahdollistaa siten laajan asiakaskunnan palvelemisen. Itse löytäisin jokaisella stailauskeikalla uudet kehykset, täytyy yrittää hillitä halujaan”, Auli nauraa.

Auli Lukkarila auttaa ihmisiä heidän kehysvalinnoissaan aina Turkua ja Helsinkiä myöten. Hänen lisäkseen Synsamin stailistina toimii myös TV:stä tuttu Jaakko Selin. Oulussa voit pyytää Aulilta apua kehysvalintoihin seuraavan kerran Synsamin uudessa Kauppurienkadun liikkeessä 12.3.

mainoskuvaus_oulu

Beauty Spot 30 vuotta

Huhtikuussa Auli Lukkarilan perustama ja omistama Kauneushoitola Beauty Spot täyttää peräti 30 vuotta.

”Vuosien myötä hoitojen sisältöjä on muutettu, mutta henkilökohtainen palvelu on ollut aina toimintamme kulmakivi. Haluamme hoitaa asiakkaan niin, että hän kokee saavansa mahdollisimman suuren hyödyn hoitokerrastaan. Lisäksi meidän pitää olla ajan tasalla myös muista kauneuteen ja muotiin liittyvistä asioista maailmalla, jotta voimme neuvoa asiakasta laajemminkin.”

Tällä hetkellä Beauty Spotilla on kaksi kauneushoitolaa: Kirkkokatu 4 kaupungintalon vieressä ja Stockmann-korttelin neljännessä kerroksessa. Hoitolat tarjoavat laajan valikoiman kasvo- ja vartalohoitoja, sokeroinnit, meikkaukset arkeen ja juhlaan, värjäykset ja kestopigmentoinnit, kynsihoidot, erilaiset hieronnat jne.

mainoskuvaus_oulu_2

Juhlavuosi on täynnä huikeita tapahtumia. Tammikuussa Beauty Spotin asiakkaat saivat kutsun Karita Tykän vetämään raakaruokailtaan, maaliskuussa hoitola osallistuu Tykkää ja tuhulaa 2015 -messuille SuperPark Areenalla ja huhtikuussa vietetään varsinaiset juhlaviikot. Silloin Beauty Spot kutsuu yhteistyökumppaneitaan huikeaan Double-tanssishowhun, jossa esiintyvät Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen. Asiakkaitaan Beauty Spot hellii italialaisen meikkitaiteilija Jean Luca Oddin vierailulla, ja huhtikuu huipentuu juhlaviikkoon 27. – 30.4. Kesää kohti mennään Antero Koposen antioksidanttiluennon, golf-kisan ja monen muun asiakastapahtuman myötä.

 

beauty-kuvaus

”Suosittelen aina meikkiä valokuvaukseen”

Kauneushoitola Beauty Spot tekee kuvausmeikit Studio P.S.V:n suosittuun Beauty-kuvaukseen. Kyseessä on noin 1,5 tuntia kestävä perusteellinen muotokuvaus. Kun kuvattava käy ennen kuvausta ammattimeikissä Beauty Spotissa, hän saa useamman tunnin kestävän hemmottelukokemuksen, josta muistoksi jäävät vielä kauniit kuvat.

Beauty-kuvaus sopii kaikenikäisille naisille. Moni on ostanut kuvauksen itselleen tai antanut sen lahjaksi vaimolle, äidille tai isoäidille. Beauty-kuvaus on myös mainio lahja työntekijöille ja yhteistyökumppaneille.

”Meikki on tärkeä osa muotokuvausta. Minusta meikissä kannattaisi käydä silloinkin, kun menee passikuvaukseen”, Auli Lukkarila naurahtaa.

”Onnistunut meikki tuo kauniisti esille kasvonpiirteet. Tärkeintä on hyvä pohjameikki, joka tasaa ihon epätasaisuuksia ja vie kiiltoja. Myös oikeanlaisilla varjostuksilla ja korostuksilla saadaan kasvojen piirteet esille. ”

Yhteistyötä monella saralla

Studio P.S.V. on kuvannut vuosien aikana myös Beauty Spotin mainoskuvia (kuvat yllä). Myös Aulin kuvia Synsamille on PSV:ssä kuvattu (ylinnä olevat kuvat). Lisäksi Auli Lukkarila on luottanut PSV:hen myös tärkeimmissä perheen kuvauksissa.

”Reijo saa kuvattavan tuntemaan itsensä ihanaksi”, Auli Lukkarila kiittää Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikiveä.

Katso lisää Studio P.S.V:n  Beauty-kuvia.

Lisää Kauneushoitola Beauty Spot.