"Luotamme ammattikuvaajaan!"

Oululainen Talo Tuki Oy tekee kiinteistöjen kuntotarkastuksia ja kosteusmittauksia. Yritys tarjoaa myös palveluja, joilla ehkäistään vaurioiden syntymistä rakennuksissa jo ennakkoon. Vain kolme vuotta sitten perustettu Talo Tuki on kolminkertaistanut henkilökuntansa ja kasvu jatkuu. Studio P.S.V. on saanut olla mukana kasvutarinassa kuvaamalla yrityksen henkilökuntakuvat.
”Parasta mainosta on se, että työ tehdään hyvin ja siitä kiitos kuuluu luonnollisesti kaikille työntekijöillemme”, Talo Tuki Oy:n toimitusjohtaja Jukka Tuorila miettii yrityksensä kasvun salaisuuksia. Hän perusti yrityksen yhdessä Juho Kaarivaaran kanssa vain kolme vuotta sitten, mutta jo nyt palkkalistoilla työskentelee seitsemän ammattimiestä.

nimityskuva_oulu
Toimitusjohtaja Jukka Tuorila on toinen Talo Tuki Oy:n perustajayrittäjistä.
nimityskuvaus_oulu
Juho Kaarivaara toimii Talo Tuki -yrityksen teknisenä johtajana. Hän on toinen yrittäjistä.

Kosteusmittausten ja kuntotarkastusten oheen Talo Tuki on kehittänyt oman Talo Tuki Kontrolli -palvelun. Palvelu toimii siten, että taloyhtiön tai kiinteistönomistajan kanssa sovitaan vuosittaisista tarkastuksista. Kontrollissa huomataan alkavia ongelmia, joiden nopea korjaaminen estää isommat kosteus- ja muut vauriot.
”Taloissa voisi paljon nykyistä enemmän korjata riskikohtia ennakkoon ennen kuin ne aiheuttavat kalliita vahinkoja”, Tuorila pohtii.

Kun Talo Tukeen palkattiin ensimmäiset työntekijät, päätettiin alkaa panostaa myös yrityksen valokuviin. Kuva on vuodelta 2014.
Kun Talo Tukeen palkattiin ensimmäiset työntekijät, päätettiin alkaa panostaa myös yrityksen valokuviin. Kuva on vuodelta 2014.

Kuvat ja kalusto siistissä kunnossa

Studio P.S.V:lle Talo Tuki tuli tutuksi siinä vaiheessa, kun työntekijöitä oli omistajat mukaan lukien neljä. Silloin kuvattiin porukasta ryhmäkuva ja kustakin kasvokuvat.
Sitä mukaa, kun työntekijöitä on tullut lisää, uusi työmies on piipahtanut PSV:llä kuvauksessa. Kokovartalokuva on liitetty kuvankäsittelyssä alkuperäiseen ryhmäkuvaan, joten tällä hetkellä ryhmäkuvassa on jo seitsemän ammattimiestä. Kustakin henkilöstä on lisäksi edustava kasvokuva yrityksen nettisivujen yhteystiedoissa.
”Kuvilla on merkitystä imagomarkkinoinnissa, samalla tavalla pidämme autot puhtaina ja kaluston siistinä. Totta kai ulkoasulla on merkitystä. Kuvienkin pitää olla asialliset. Ero on iso, kun ammattilainen ottaa kuvat kuin että ottaisimme niitä itse.”
Kun Talo Tuen henkilöstö kasvoi, uusi mies kävi kuvauksessa Studio P.S.V:ssä. Lisäsimme uuden miehen valmiiseen ryhmäkuvaan.henkiloston_ryhmakuva_3henkilostokuvaus_4
Blogin kuvat valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Katso Talo Tuki Oy:n henkilöstön kasvokuvat ja yhteystiedot.
Pyydä tarjous henkilöstökuvauksesta. Tehdään Sinunkin yrityksellesi firman imagoa tukevat henkilöstökuvat.
Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 | 90100 OULU | Puh. (08) 379 289 | palvelu@studiopsv.fi