Muista tapahtuman valokuvaus

Onko yrityksellesi tai yhdistyksellesi tulossa harjannostajaiset, avajaiset tai vuosijuhla? Muistathan varata tilaisuuteen valokuvaajan. Kun valokuvaamo Studio P.S.V. valokuvaa tapahtumasi Oulussa tai sen ympäristössä, saatte tasokasta kuvamateriaalia nettisivuillenne ja somekanaviin. Juhlassa valokuvaus on myös tykätty ohjelmanumero.

Kun yrityksessäsi tai organisaatiossasi suunnitellaan tapahtumaa, kannattaa valokuvauksen suunnittelu ottaa mukaan alusta asti. Varaamalla tilaisuuteen ammattivalokuvaajan, saatte tilaisuudesta ammattimaisen hyviä kuvia uutisointiin netissä ja somessa sekä jaettavaksi tiedotteen mukana eri medioihin. Hyvien kuvien ansiosta tiedotteen julkaiseminen on myös todennäköisempää.

Lisäksi ulkopuolinen valokuvaaja keskittyy yksistään valokuvaukseen, jolloin saatte monipuolisen sarjan kuvia koko tilaisuudesta ja sen osallistujista. Kuvat ovat teknisesti moitteettomia mutta myös sisällöltään mielenkiintoisia. Ammattikuvaaja saa talteen myös tunnelmia.

Ulkopuolinen ammattivalokuvaaja myös vapauttaa yrityksen omat työntekijät muihin töihin, vaikkapa tärkeään seurusteluun vieraiden kanssa.

Kuljetusliike Haanpään brändimuutoksesta järjestettiin julkistamistilaisuus, jonka valokuvasi valokuvaaja Niko Raappana Studio P.S.V:stä.
Kuljetusliike Haanpään brändimuutoksesta järjestettiin lokakuussa 2017 julkistamistilaisuus, jonka valokuvasi Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja. Ylpeä toimitusjohtaja Juha Penttilä ja uuden brändin mukainen yhdistelmäajoneuvo.
Televisiosta tuttu toimittaja Roman Schatz juonsi brändijuhlan. Valokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.
Televisiosta tuttu toimittaja Roman Schatz juonsi brändijuhlan. 
Haanpään tiedostustilaisuuteen tulleet kutsuvieraat eivät osanneet aavistaa, mitä on tulossa. Valokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.
Haanpään tiedostustilaisuuteen tulleet kutsuvieraat eivät osanneet aavistaa, mitä on tulossa. 
tapahtumakuvaus_oulu370
Pihlajalinna Oulun harjannostajaisia juhlittiin syksyllä 2017. 
Harjannostajaisten perinneruoka hernerokka maistui myös Pihlajalinnan juhlassa. Valokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.
Harjannostajaisten perinneruoka hernerokka maistui myös Pihlajalinnan juhlassa. 
Pihlajalinna Oulun toimitusjohtaja Riikka Moilanen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. Valokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.
Pihlajalinna Oulun toimitusjohtaja Riikka Moilanen ja kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juha Hänninen. 
Ammattivalokuvaaja muistaa valokuvata myös kivat yksityiskohdat, kuten pihlajanmarjakakku Pihlajalinnan juhlassa. Valokuvaaja Niko Raappana, Studio P.S.V.
Ammattivalokuvaaja muistaa valokuvata myös kivat yksityiskohdat, kuten pihlajanmarjakakku Pihlajalinnan juhlassa. 
tapahtumakuvaus_oulu375
Mukava puheensorina täytti juhlatilan ohjelman lomassa. 

Valokuvaus ”punaisella matolla”

”Usein järjestämme juhlatilaisuuteen nopeaa potrettikuvausta ns. punaisella matolla, usein logoseinää vasten suuren maailman tyyliin. Juhlassa käyneet saavat näin mukavan muiston itsestään ja juhlasta”, valokuvaajamestari Reijo Koirikivi Studio P.S.V:stä kertoo. Jakaessaan potrettikuvia juhlijoille juhlan järjestäjä voi samalla luontevasti kiittää osallistumisesta.

”Potrettikuvaus on myös mainio ohjelmanumero. Ihmiset kuvauttavat itseään parhaiden kavereiden kanssa erilaisilla kokoonpanoilla pilke silmäkulmassa, kuten vaikkapa Oulun seudun yrittäjänaisten 70-vuotisjuhlassa”, ammattivalokuvaaja Noora Slotte jatkaa.

Valokuvaajillamme on runsaasti kokemusta myös erilaisten perhejuhlien kuvaamisesta.

Kun Oulun seudun yrittäjänaiset vietti 70-vuotisjuhlaansa Alppimajalla marraskuussa 2017, vieraat kuvattiin "punaisella matolla" heti alkajaisiksi. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Kun Oulun seudun yrittäjänaiset vietti 70-vuotisjuhlaansa Alppimajalla marraskuussa 2017, vieraat kuvattiin ”punaisella matolla” heti alkajaisiksi. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Ammattivalokuvaaja saa talteen juhlan tunnelman. Iloisessa meiningissä oli mukana myös Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Ammattivalokuvaaja saa talteen juhlan tunnelman. Iloisessa meiningissä oli mukana myös Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
OSYN:n juhla huipentui tanssiin. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
OSYN:n juhla huipentui tanssiin. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Puheiden ja musiikkiesitysten lisäksi yrittäjäjuhlassa palkittiin aktiivijäseniä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Puheiden ja musiikkiesitysten lisäksi yrittäjäjuhlassa palkittiin aktiivijäseniä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Muista nämä, kun olet järjestämässä yrityksen/yhdistyksen tapahtumaa:

 • varaa valokuvaaja ajoissa
 • lähetä valokuvaajalle tilaisuuden ohjelma heti, kun se on valmis
 • kerro, tuleeko paikalle arvovieraita ja keitä he ovat
 • kerro erityistoiveenne: mikä pitää ehdottomasti saada kuvattua, mikä ei ole niin tärkeää
 • päätä potrettikuvauksen järjestämisestä
 • mikäli tilaisuuden vierailla on mahdollisuus potrettikuvaukseen:
  • käy kuvauspaikka hyvissä ajoin läpi valokuvaajan kanssa
  • tilaa kuvaustausta, mikäli haluat taustalle esim. yrityksen logoseinän tai sponsoreiden logoja tmv.
  • varmista, miten kuvat jaetaan juhlavieraille

Pyydä tarjous tapahtumakuvauksesta!

Lisää valokuvaamo Studio P.S.V:n kuvaamia valokuvia eri tapahtumista tässä linkissä.

Pyydä tarjous!

Tarjouspyyntö sähköpostitse: palvelu at studiopsv.fi

Parhaimmillaan valokuvaus on yksi juhlan hauskimmista ohjelmanumeroista. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Parhaimmillaan valokuvaus on yksi juhlan hauskimmista ohjelmanumeroista. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studipsv.fi