Uutta terveysteknologiaan

Ouluun on syntynyt kansainvälisestikin ainutlaatuinen testauslaboratorio, jossa yritykset ja sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset voivat testata ja kehittää ideoitaan ja tuotteitaan aidossa sairaalaympäristössä aitojen käyttäjien kanssa. Tavoitteena on nopeuttaa alan innovaatioiden tuotekehitystä, kaupallistamista ja vientiä. Studio P.S.V. valittiin kuvaamaan laboratorion lanseeraamiseen liittyvät mainoskuvat.

Oulun Kontinkankaan kampusalueelle on syntynyt maailmanluokan testausympäristö terveysalan tuotekehitykseen. Studio P.S.V. valittiin kuvaamaan testilaboratorioiden toimintaa mediaviestinnän ja markkinoinnin tarpeisiin. Kuvauksia teimme sekä kotioloissa että OYS:n ja OAMK:n testilaboratorioissa useana eri päivänä.

”Olin vaikuttunut siitä, millaisella erityisammattitaidolla kuvaaja Reijo Koirikivi hoiti kuvaukset. Erityisesti huippuunsa viedyllä valaisutekniikan osaamisella Reijo sai aikaan kenttäolosuhteissa studiotason kuvat. Vankan kokemuksen ja ammattitaidon tuoma luova näkemys kuvaustilanteessa helpotti huomattavasti tavoitellun lopputuloksen saavuttamista”, viestinnän asiantuntija Tero Suutari BusinessOulusta kertoo.

”Viehättipä minua myös Reijon verbaaliset lahjat saada hieman jännittyneetkin kuvausmallit rentoutumaan ja keskittymään itse tekemiseen. Kuten myös kuvausten valvojan”, Suutari naurahtaa. ”Oli ilo tehdä työtä Studio P.S.V.:n kanssa.”

OuluHealth -ekosysteemiin kuuluva OuluHealth Labs rakentuurakentuu OYS:n, Oulun ammattikorkeakoulun ja Oulun kaupungin laboratorioista:  OYS TestLab, Oamk SimLab ja Oulu CityLab.  OuluHealth Labsissa on mahdollista päästä testaamaan innovaatioita ja tuotteita koko palveluketjussa ihmisten kotoa terveyskeskuksiin ja sairaaloihin.

mainoskuvaus_psv_72 mainoskuvaus_psv_73 mainoskuvaus_psv_74 mainoskuvaus_psv_75 mainoskuvaus_psv_76

Katso lisää: http://ouluhealth.fi/

Tarvitseeko sinun yrityksesi vakuuttavat valokuvat?

Katso lisää Studio P.S.V. referenssejä ja kuvia yrityksille ja organisaatioille.

Pyydä tarjous.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  Puh. (08) 379 289  | palvelu at studiopsv.fi