Tosibox 5 v. – PSV valokuvasi

Oululainen Tosibox on teknologiateollisuuden uusi menestystarina. Yhtiön tuotteita käytetään yli 70 maassa, ja viime vuoden liikevaihto oli yli miljoona euroa. Ja tämä kaikki vain viidessä vuodessa! Studio P.S.V. sai valokuvata rennot synttäribileet, joissa pukukoodi oli ”jotain oranssia”.

tosibox424_300ppi

Tosibox myy yhtiön perustajan Veikko Ylimartimon kehittämää tuotetta, joka huolehtii tietoteknisten laitteiden etäyhteyksien tietoturvasta. Lukkolaitteen ja avaimen avulla mitä tahansa verkkolaitteita voidaan ohjata, ohjelmoida ja valvoa etäältä. Kun avain asetetaan tietokoneen usb-porttiin, saadaan suojattu yhteys etäohjattavaan laitteeseen saman tien.

tapahtumakuvaus_oulu

Yhtiön tuote mahdollistaa tietoturvallisen väylän internetin yli kohteeseensa, vaikkapa lämmitysjärjestelmään. Laitetta käytetään varsinkin teollisuudessa, kiinteistönhuollossa ja toimistoissa.

tapahtumakuvaus, Studio P.S.V. tosibox472_300ppi

”Loistavia kuvia!”

Kesäkuussa 2016 Tosibox juhlisti 5-vuotista taivaltaan mielenkiintoisten seminaariesitysten ja hyvän ruuan parissa. Ohjelman juonsi ”Illan isännäksi” itseään tituleeraava Lauri Salovaara.

tapahtumakuvaus, Studio P.S.V.

Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja  dokumentoi juhlan tunnelmaa valokuvaamalla koko ohjelman alusta loppuun. Lisäksi kuvattiin vieraista kivat tulopotretit suuren maailman tyyliin logoseinää vasten.

Tapahtumakuvaus; Studio P.S.V.

Miksi Tosibox halusi paikalle ammattivalokuvaajan,  digital marketing specialist Satu Naula?
– Kenelläkään meistä isännistä ei olisi ollut mahdollisuutta keskittyä kuvaamiseen, sillä meillä oli paljon muuta puuhaa. Ja tottakai halusimme myös itse nauttia juhlista. Luonnollisesti kuvien laatu oli myös aivan eri luokkaa kuin itse napsimalla. Päätös oli ehdottomasti oikea!
– Valokuvaaja toimi erittäin ammattimaisesti ja luontevasti. Hän sai kuvattavat rentoutumaan ja tallensi juhlan iloisen tunnelman.

tapahtumakuvaus, juhlakuvaus, psv

Mitä piditte kuvista?
– Aivan loistavia! Olosuhteet eivät olleet helpoimmat: juhlissa oli kaikkea mahdollista pimeästä auditoriosta grillailuun toimistolla. Mutta saimme laadukkaita ja kauniita kuvia juhlien jokaisesta vaiheesta.

juhlakuvaus oulu juhlakuvaus studiopsv

www.tosibox.com

Lisää Studio P.S.V:n valokuvia yrityksille.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289