Uutta lapsikuvaukseen

Miltä kuulostaisi saada hellyttävistä lapsikuvistasi käsilaukkuun mahtuva minikirja, jota olisi helppo pitää mukana ja esitellä ylpeänä kavereille? Meiltä valokuvaamo Studio P.S.V:stä voit sellaiset tilata. Lisäksi voit nyt tilata lapsikuvaukseen kauttamme myös upean floristin sitoman kukkaseppeleen.

1. Uutta lapsikuvaukseen: kukkaseppele

lapsikuvaus_kukat_oulu626
Kun varaat ajan lapsikuvaukseen Studio P.S.V:stä, voit nyt tilata kuvaukseen kauniin kukkaseppeleen! Seppeleen sitoo Kukkakauppa Kanervan ammattitaitoinen floristi sesongin kukista. Kerrot vain väritoiveesi, ja kaunis seppele odottaa valmiina täällä studiolla, kun tulet tenavasi kanssa kuvaukseen.
lapsikuvaus_kukat_oulu627
Voit tilata kukkaseppeleen lapsikuvaukseen myös trendikkäästi vihreän sävyssä. Tässä seppeleessä on lisäksi nauha, jolla seppeleen kokoa on mahdollista säätää.

Kaunis kukkaseppele lapsikuvaukseen maksaa vain 25 euroa. Seppeleestä on iloa vielä kuvauksen jälkeenkin.

Tilaa kukkaseppele lapsikuvauksen varaamisen yhteydessä ”lisätuotteena”.

2. Uutta lapsikuvaukseen: Minikirja

Vain 10x10 cm kokoinen Minikirja sopii hyvin käsilaukkuun tai vaikka taskuun. Koska kirja kulkee helposti mukana, siitä on kiva sopivassa tilanteessa näyttää oman lapsen tai lapsenlapsen kauniita valokuvia.
Vain 10×10 cm kokoinen Minikirja sopii hyvin käsilaukkuun tai vaikka taskuun. Koska kirja kulkee helposti mukana, siitä on kiva sopivassa tilanteessa näyttää oman lapsen tai lapsenlapsen kauniita valokuvia.

Minikirja valmistetaan laadukkaalle valokuvapaperille, joten Studio P.S.V:n ammattitaitoiset lapsikuvat tulevat kirjassa kauniisti esille.

Minikirjan minimitilaus on 4 kpl. Kirjat saa yhteishintaan  vain 85 e + kertaluonteinen kuvankäsittelymaksu 7,90 e / kuva (käsittelymaksu peritään vain silloin, mikäli kuvista ei ole aiempia tilauksia ja kuvat käsitellään kirjaa varten ensimmäistä kertaa).

Millaiset lapsikuvat sinä haluaisit tenavastasi?

Kerro toiveesi ja teemme sinulle lapsestasi hauskat ja ammattitaitoiset lapsikuvat – joko kukkaseppeleellä tai ilman. Kuvauksen jälkeen saat kasapäin koekuvia, joista voit tilata Minikirjat ja paljon muuta. Tutustu koko laajaan kuvatuotevalikoimaamme.

Katso ihanat, persoonalliset ja ammattitaitoiset Studio P.S.V:n  lapsikuvat.

Lapsikuvaus 110 e

  • perusteellinen kuvaus taukoineen (noin 1 t)
  • kymmenittäin koekuvia nettipalvelussa (jopa 70 kpl)
  • kuvatilaukset laajasta valikoimasta helposti netin kautta eri hinnaston mukaan

Ilmainen parkki, leikkipaikka ja pukuhuone

Tiesitkö, että tullessasi lapsikuvaukseen Studio P.S.V:hen, voit ajaa aivan studion eteen maksuttomaan parkkiin.

Tarjoamme käyttöösi pukuhuoneen vauvanhoitopöytineen. Pukuhuoneessa voit vaikkapa imettää lastasi rauhassa kuvaustauon aikana.

Ja tietysti meillä on lapsia varten oma leikkinurkkaus, jonka sohvalla myös aikuiset voivat odotella kuvauksen alkua ja viettää kuvaustaukoa kodinomaisesti ja mukavasti.

Varaa aika lapsikuvaukseen

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289