Voita miljööhääkuvaus!

Tule mukaan Häämessuille 31.1. SuperPark Areenalle! Myös Studio P.S.V. on mukana uusine, upeine häävalokuvineen. Lisäksi arvomme kaikkien messukisaamme osallistuvien kesken miljöössä kuvattavan hääkuvauksen! Palkinnon arvo on 340,-! Nyt Sinulla on hyvä tilaisuus voittaa kiireettä, koekampauspäivänä kuvattu ikimuistoinen miljööhääkuvaus! Kuvausympäristö voi olla ulko- tai sisämiljöö Oulun ympäristössä.

Studio P.S.V. tarjoaa häämessuilla kävijöille myös huikean messuedun: varaa oma hääkuvauksesi Ystävänpäivään mennessä ja saat 30×40 cm kuvan pohjustettuna kaupan päälle! Edun arvo on noin 140,-! Halutessasi voit vaihtaa etukuvan isompaan, jolloin saat hyvityksen isomman taulukuvan hinnasta.

Upean hääkuvanäyttelyn lisäksi esittelemme uuden, ihanan kuvakirjan. Kannattaa tulla tutustumaan!

haakuvaus_miljoossa

Täyden palvelun hääkuvaamo

Olemme täyden palvelun hääkuvaamo: Studio P.S.V:stä voit tilata häämuotokuvauksen studiossa ja/tai miljöössä ja dokumentaarisen hääkuvauksen.

Meillä PSV:ssä on kolme taitavaa häävalokuvaajaa. Valokuvaajamestari, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja Reijo Koirikivi on kokenut valokuvaaja, jonka hääkuvat on noteerattu valtakunnallisissa ammattilaisten kilpailuissa viisi kertaa Suomen parhaiksi. Ammattivalokuvaaja VAT  Noora Slotte on erikoistunut ennen kaikkea dokumentaariseen hääkuvaukseen.

Lisää hääkuvauspalveluistamme ja lisää komeita hääkuviamme näet tästä. Samalta sivulta voit tilata myös hääkuvaushinnastomme.

Oulun häämessut ovat täysin uudistuneet. Tervetuloa!

Lue messuohjelma tästä.

Häämessut facebookissa.

Hääkuvaus miljöössä | Noora Slotte | Studio P.S.V. | Oulu
Blogin kuvat ylhäältä alkaen: Reijo Koirikivi ja Noora Slotte. Nooran tunnelmallinen sisämiljöökuva sijoittui toiseksi Häät-lehden hääkuvakilpailussa 2014.