Vuoden Naperokuva 2022

Studio P.S.V. järjestää jälleen jo perinteeksi muodostuneen Vuoden Naperokuva -kisan. Tuo sinäkin tenavasi lapsikuvaukseen ja osallistu kivaan kisaan! Helmikuussa kuvataan ja maaliskuussa äänestetään. Luvassa on hienoja palkintoja!

Lapsikuvauksen hinta on helmikuun ajan vain 85 e (norm. 99 e). Kun osallistut kisaan, saat lisäksi yhden 20×25 cm kuvan ja siitä sometiedoston kaupan päälle!

Kaiken lisäksi voit voittaa Leluaitan ihanan Baby born -nuken, Jasminin suloisen pupupyyhkeen sekä lahjakortin Kukkakauppa Kanervaan tai Studio P.S.V:hen!!!

Vuoden Naperokuva -kisa on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa naperot kuvataan helmikuun aikana. Toisessa vaiheessa maaliskuussa kuvia pääsee äänestämään!

Pieni tyttö vaaleanpunaisessa sifonkimekossaan Studio P.S.V:n lapsikuvassa
Vuoden Naperokuva 2021. Tästä suloisesti keijukaisesta syntyi kuvia niin paljon, että kuvista saimme koottua mm. ihanan kuvakirjan ja kuvallisen seinäkalenterin. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tämän kukkaismekkoneitokaisen kuva keräsi ylivoimaisen peukkusaldon Vuoden naperokuva -kisassa 2020. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tämä aurinkoinen kuva voitti Vuoden Naperokuva -kisan 2019. Hauska kukkaseppele on Kukkakauppa Kanervan floristien käsialaa. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tämän pienen isäntämiehen kuvan äänestäjät valitsivat Vuoden Naperokuvaksi vuonna 2018. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V..

Vuoden Naperokuva -kisan säännöt:

 1. Lapsikuvaukset helmikuussa

 • kuvauksen hinta 85,- (sis. yhden naperon kuvauksen ja kymmeniä sähköisiä koevedoksia OmaPSV-palveluun)
 • tervetuloa kaikki 6 kk – 6 vuoden ikäiset naperot kuvaukseen
 • saat lapsikuvauksen helmikuussa tarjoushinnalla, vaikka et haluaisi osallistua kuvakisaan

Kun haluat antaa lapsesi kuvan kuvakisaan Studio P.S.V:n Facebook-sivulle, saat lisäksi:

 • 20×25 cm kuvan maksutta (arvo 39,-)
 • samasta kuvasta sometiedosto
 • kisakuvan = lahjakuvan valitsee valokuvaaja
 • saat lahjakuvan muun kuvatilauksen yhteydessä, kun teet tilauksesi 31.3. mennessä
 • lisäkuvat erillisen hinnaston mukaan
 • kun haluat osallistua kisaan, allekirjoitat kuvauksen yhteydessä siitä sopimuksen
 1. Lapsikuvien julkaisu ja äänestys maaliskuussa

 • valitut ja kisaan luvatut kisakuvat julkaistaan Studio P.S.V:n Facebook-sivulla maaliskuussa
 • kuvien yhteydessä ei mainita kuvattavan nimeä (itse voit halutessasi tägätä kuvaan nimen)
 • kuvia voi kuka tahansa Facebookiin kirjautunut äänestää
 1. Vuoden Naperokuva -kisan palkinnot

Eniten ääniä saaneen kuvan kuvattava voittaa Leluaitan lahjoittaman Baby born -nuken (arvo 64,95 e)!

Lisäksi kaikkien äänestäneiden kesken arvomme seuraavat huikeat palkinnot:

 • Jasmin: ihana pupupyyhe (arvo 42 e)
 • Kukkakauppa Kanerva: lahjakortti (arvo 40 e)
 • Studio P.S.V.: lahjakortti (arvo 50 e)
Vuoden naperokuva -kisan voittaja saa tämän upean Baby born -nukkesetin, jonka lahjoittaa oululainen lelukauppa Leluaitta!
Kaikkien äänestäneiden kesken arvomme suloisen pupupyyhkeen Jasminista! Lisäksi arvomme lahjakortit Kukkakauppa Kanervaan ja Studio P.S.V:hen.

Lapsikuvaus leikin lomassa

Me Studio P.S.V:ssä kuvaamme lapsikuvaukset luonnollisesti lapsen ehdoilla, leikin lomassa. Ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Meillä valokuvaamo Studio P.S.V:ssä lapsesi kuvaa aina kokenut ja taitava lapsikuvaaja: Reijo tai Noora, kumpikin ovat lasten kanssa mainiosti toimeen tulevia helposti lähestyttäviä valokuvaajia.

Kuvauksen teemme lapsen ehdoilla. Varaamme kuvaukseen riittävästi aikaa  ja pidämme välillä taukoja. Tauon aikana tenava voi hörpätä vaikkapa eväsmehut, ja samalla valokuvaaja vaihtaa taustoja ja rekvisiittaa. Useimmiten kuvaamme kahdella – kolmella eri esillepanolla.

Tärkeintä lapsikuvauksessa on se, että kuvaamme lapset leikin lomassa. Siksi suosittelemme vanhemmillekin, ettei kuvauksesta kannata puhua lapselle liikaa ennakkoon eikä asettaa lapselle paineita vaikkapa hymyilemisestä.

PSV:n lapsikuvaus on leikkituokio studiossa. Kun lapsi leikkii omana itsenään, saamme kauneimmat kuvat aikaan – toki vanhemmat osallistuvat leikkiin kovastikin.

Vaikka hymykuvat ovat ihania, tämä lapsikuva on hieno esimerkki siitä, että myös rauhallisempi ilme lapsella voi olla hyvin koskettava kuvassa. Kaikki ilmeet ovat lapsen omia ja siksi hyviä. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Rennot vaatteet lapsikuviin

Lapsikuvaukseen suosittelemme siistejä leikkivaatteita, joissa lapsen on helppo olla ja liikkua. Jalkoihin kengät tai sievät tossut tai villasukat.

Kevyemmän vaatetuksen kanssa sopivat parhaiten paljaat varpaat – mitä pienempi lapsi, sitä söpömmät ovat pikkujalat paljaina.

Tietysti myös juhlavampi vaatetus on ok, kunhan äidin ja isän kaikki huomio ei mene kuvauksessa helmojen ja takinliepeiden oikomiseen –  sellainen pakkaa haittaamaan lasta ja kuvauksen sujumista. Juhlavaatteiden kanssa sopivat  jalkaan mieluiten sievät sisäkengät.

Kun valitset kuvausvaatteita, vältä kovin huomiota herättäviä kuvioita – isot kuviot pienen lapsen vaatteissa vievät kuvassa helposti huomion lapsesta.

Kivat asuun sopivat lätsät ja hatut tuovat kuviin ilmettä – etenkin, jos lapsella ei vielä ole juurikaan hiuksia.

Väljemmät vaatteet ovat usein lapsikuvissa kauniimmat kuin kovin ihomyötäiset trikoot. Esimerkiksi farkut, puuvillamekot ja  villapuserot toimivat yleensä hyvin.

Lapsikuvaukseen sopivat parhaiten rennot vaatteet, joissa lapsen on helppo olla ja liikkua. Väriäkin saa olla, mutta isot kuviot vievät helposti kuvassa huomiota pääasiasta eli lapsesta. Paljaat varpaat ovat söpöt ja hauska lätsä piste iin päällä. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Maksuton pysäköinti oven edessä

Pienten lasten kuvauksessa (alle 3-vuotiaat) olisi hyvä olla mukana kaksi aikuista. Meillä on studiolla monenlaista lelua ja hauskaa rekviisiittaa, mutta muutama omakin kuvaukseen sopiva väline on tervetullut.

Meille on helppo tulla kuvaukseen, sillä auton voit jättää maksutta ihan oven viereen pihalle. Vaatteiden vaihtoa varten meillä on erillinen pukuhuone, jonka varustuksiin kuuluu myös lapsen hoitopöytä.

Tauon aikana lapset viihtyvät hyvin sohvanurkkauksessamme, jossa Titi-nalle ja kasa leluja odottavat tenavia kuvauksiin.

Katso laaja galleria Studio P.S.V:n lapsikuvia.

Lapset viihtyvät studiossamme, jossa on oikean mittakaavan huonekalut ja kivat lelut. Voit tilata myös tyylikkäitä mustavalkoisia kuvia. Ammattivalokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Laaja valikoima kuvatuotteita

Kun käyt lapsikuvauksessa meillä Studio P.S.V:ssä, pystyt tilaamaan kuvat todella laajasta kuvatuotevalikoimasta. Voit tilata esimerkiksi söpöt Minikirjat kummeille ja mummeille tai upean canvas- tai metallitaulun lapsukaisestasi.

Taulu on komea sisustuselementti, ja tuo aina kuvaa katsoessasi hymyn huulille ja muistot siitä ikäkaudesta, kun kuvaus tehtiin.

Meiltä saat kaikki kuvatuotteet valmiiksi asti viimeisteltyinä: kuvien lisäksi myös niihin sopivat pahvipohjukkeet, kansiot, kuvakirjat ja kehykset.

Esimerkiksi taulukuva on täysin valmis seinälle ripustettavaksi – sinun ei tarvitse lähteä etsimään kehyksiä ympäri kaupunkia vaan riittää, kun ripustat sen kotisi seinälle.

Katso koko laaja Studio P.S.V:n kuvatuotevalikoima ja hinnasto tästä.

Kun käyt lapsikuvauksessa meillä Studio P.S.V:ssä, voit tilata kuvistasi esimerkiksi tällaiset ihanat Minikirjat. Kirja kulkee mummin käsilaukussa kaikkialle.

Varaa aika lapsikuvaukseen helmikuussa Vuoden Naperokuvaus -hintaan 85 e

Turvallinen kuvauspalvelu Studio P.S.V:ssä

Meille Studio P.S.V:hen on turvallista tulla kuvaukseen. Jokainen tulija desinfioi kätensä ja kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tappavalla Fotonit-pinnoitteella. Tiloissamme on myös helppo pitää etäisyyksiä. Asiakaspalvelussa käytämme maskia.

Lue lisää.

Hänkin osallistui Vuoden Naperokuva -kisaan viime vuonna. Ammattivalokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Lasten ja nuorten vaatteita sekä äitiysvaatteita tarjoava Jasmin palvelee kauppakeskus Valkeassa Oulun keskustassa ja verkkokaupassa. Lue lisää.

Leluaitta on oululainen, monipuolinen lelukauppa, joka toimii Ideaparkissa Ritaharjussa ja verkkokaupassa. Lue lisää.

Kukkakauppa Kanerva on Oulun pisimpään toiminut täyden palvelun kukkakauppa, joka toimii Vikkulan talossa Asemakadulla ja verkkokaupassa. Lue lisää.

 

Studio P.S.V. – Elämäsi lapsikuvat.

 

Valokuvaamo Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi