Ylioppilaskuvaus on hauskaa

Meillä Studio P.S.V:ssä myös ylioppilaskuvaus on oikea muotokuvaus. Eli jokaiselle kuvattavalle haemme juuri hänelle sopivat valot ja  kuvakulmat. Mukavalla jutustelulla ja leppoisalla fiiliksellä kuviin saadaan talteen jotakin kuvattavan persoonasta. Yo-kuvauksessa on hauska olla – sekin näkyy kuvissa :)

Osaavaa valokuvaajien tiimiämme johtaa valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Vuoden Muotokuvaaja 2002 ja 2004. Ammattivalokuvaaja VAT Noora Slotte nappasi Häät-lehden kisassa kakkossijan, ja myös hänellä on jo lähes kymmenen vuoden kokemus muotokuvaamisesta.

Käytämme suosituimpaan valmistujaiskuvaukseen aikaa jopa tunnin. Kun aikaa käytetään riittävästi, ujompikin ylioppilas ehtii tottua kuvaamiseen. Jos tuntuu, että hyvä kasvokuva riittää, etkä kauheasti vierasta kameraa, silloin voit varata noin 15 minuuttia kestävän kuvauksen. Voit valita myös Yo de luxe -kuvauksen, johon käytetään aikaa 1,5, tuntia ja johon sisältyy yksi erikoiskäsitelty 20×25 cm kuva.

ylioppilaskuvaus_oulu_15

Tietysti kuvaamme ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia myös miljöössä. Upeat kuvat saat vaikkapa meren rannalla, kaupungilla, koulun kirjastossa tai kotipihalla. Miljöökuvaus on parasta tehdä hyvissä ajoin ennen lakkiaispäivää tai sen jälkeen, koska kuvaukseen varataan hieman enemmän aikaa.

Ylioppilaskuvaus | Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. | OuluYlioppilaskuvaus | Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. | OuluYlioppilaskuvaus | Noora Slotte | Studio P.S.V. | Oulu

Profiilikuvat kuuluvat pakettiin

Olemme tarjonneet ylioppilaille jo muutaman vuoden ajan PSV-Galleria -palvelua, jonka teetimme omalla koodaajallamme räätälöitynä omien asiakkaidemme tarpeisiin.

Galleria toimii seuraavasti: talletamme tilatut, käsitellyt, valmiit kuvat tiedostoina Galleriaan, josta asiakas saa omilla tunnuksillaan ladata kuvat omalle koneelleen tai jakaa niitä vaikkapa Facebookissa tai Twitterissä. Kuvista saa hyvin esimerkiksi uuden profiilikuvan Facebookiin. Galleran tiedostot ovat matalaresoluutiokuvia, joten ne toimivat hyvin tietokoneella, mobiililaitteissa ja sosiaalisissa medioissa.

PSV-Galleria sisältyy  ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksen hintaan ilman eri maksua. Sama Galleria-palvelu toimii myös juhlakuvien jakamiseen juhlavieraille, kun juhlat kuvaa Studio P.S.V.

Upeat kuvatuotteet helposti verkkokaupasta

Studio P.S.V.:n asiakkaana saat sähköiset koevedokset. Niitä on helppo selata PSV-nettipalvelussa, jossa voi kätevästi testata myös sitä, miltä kuva näyttäisi mustavalkoisena tai sepia-sävyisenä.

Myös kuvien tilaaminen hoituu helposti verkkokaupastamme. PSV:n Showroomissa näet kaikki tilattavat tuotteet kuvien kera. Tilaus kertyy ostoskoriin, jossa tilausta on vielä helppo muuttaa.

Pyrimme jatkuvasti kehittämään myös kuvatuotteitamme. Kuvista on mahdollista tilata eri kokoisten irtokuvien lisäksi esimerkiksi suosittu canvas-taulu, usean kuvan kollaasi tai uniikki kuvakirja.  Uutta ovat myös värikylläiset metallikuvat.

Kuvaamme raw-tiedostomuotoa käyttäen, jolloin lopullisten kuvien sävy on aivan toista kuin pelkistä jpg-kuvista valmistettuina. Meillä PSV:ssä kuvankäsittelijämme aukaisee jokaisen tilatun kuvatiedoston koneellamme ja tekee siihen huolelliset viimeistelyt kuvankäsittelyin.

 

Ylioppilaskuvaus | Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. | Oulu

Lisää PSV:n ylioppilas- ja valmistujaiskuvia näet tästä.