Yrittäjä mainoskuvassa

Katsastus Hiirosella päätettiin laittaa kerralla yrityksen kuvat samalle ammattitaitoiselle tasolle, jota yritys itsekin katsastusmaailmassa edustaa. Studio P.S.V. tilattiin valokuvaamaan työkuvia ja henkilökuntakuvat yrityksen omiin tiloihin. Yrittäjä  laittoi myös itsensä likoon mainoskuvissa, joita on nähty muun muassa Kuusamontien valtavassa mainostaulussa.

Katsastus Hiironen juhli kesällä kolmivuotissynttäreitään. Nuoresta iästään huolimatta yritys on menestynyt niin hyvin, että huhtikuussa se avasi jo toisen toimipisteen Kiiminkiin. Eikä ihme, sillä yritys erottuu monella tavalla edukseen perinteisemmistä katsastuskonttoreista. Yrittäjä Liisa Laukkaa on kiitetty siitä, että hän on tuonut uusia tuulia katsastusalaan.

Katsastus Hiirosen ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asiakkaidensa liikenneturvallisuudesta. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Katsastus Hiirosen ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asiakkaidensa liikenneturvallisuudesta. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Katsastus Hiironen ja Katsastus Kiiminki eivät ole mitään öljynhajuisia peltihalleja, joissa asiakas istuu kulahtaneella muovituolilla hallin nurkassa ainoana viihdykkeenään viisi vuotta vanha Tekniikan Maailma.

Kaukana tästä. Odottaessaan katsastuksen valmistumista asiakas voi pötkötellä vaikkapa hierontatuolissa. Autolehtien lisäksi tarjolla on iso valikoima tuoreita aikakauslehtiä myös naisasiakkaiden makuun. Lapsetkin viihtyvät niin hyvin, etteivät tahdo malttaa lopettaa leikkimistä katsastuksen valmistuttua. Asiakasta hellitään jopa taiteella.

Jo Katsastus Hiirosen toimitilat herättävät huomiota katukuvassa. Liisa Laukka pääsi itse suunnittelemaan tilat sellaisiksi, että niissä viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. Sähäkkä Ferrarin punainen hallitsee väritystä.

Katsastus Hiironen on ehkäpä Suomen siistein katsastusasema. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Katsastus Hiironen on ehkäpä Suomen siistein katsastusasema. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Katsastaminen parantaa liikenneturvallisuutta

”Missioni on, että katsastus voisi olla ihmiselle vuoden kohokohta”, Liisa Laukka kertoo pilke silmäkulmassaan. Jos nyt ei ihan vuoden kohokohtaa niin ainakin miellyttävän kokemuksen yrittäjä haluaa asiakkailleen tarjota.

”Olemme panostaneet asiakaspalveluun, ja ilmeisesti olemme siinä aika hyvin onnistuneet, sillä 99-prosenttisesti palaute on positiivista. Olen aina ajatellut, että ihmisiä pitäisi kohdella siten kuin toivoisi itseään kohdeltavan. Ja tätä olemme yrittäneet noudattaa.”

”Yritämme kertoa asiat niin, että asiakas ymmärtäisi, että katsastuksessa on lopulta kyse liikenneturvallisuudesta.”

henkilöstökuvat
Henkilökuvat yrityksen nettisivuilla tuovat asiakaspalvelun lähemmäs nettisurffaajaa. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Yrityskuvat kuntoon

Suomen siistein katsastusasema haluaa näyttää hyvältä myös omassa mainosmateriaalissaan. Siksi Liisa Laukka päätti uudistaa kerralla yrityksen valokuvat. Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kuvasi yrityksen henkilökuntakuvia Hiirosessa ja Kiimingissä. Lisäksi Reijo kuvasi katsastustyötä.

”Meillä on aivan mahtavat työntekijät, tosi ammattitaitoista porukkaa. Siksi myös kunnolliset työntekijäkuvat on tärkeä asia”, Laukan Liisa perustelee. ”Jokainen on onnistunut kuvassaan tosi hyvin.”

Työkuvat yrityksen kotisivuilla kertovat tekemisen meiningistä:

”Kuvien kautta ihmiset pääsevät myös kurkistamaan, mitä ne siinä katsastuksessa tekevät, ettei tämä mitään salatiedettä ole.”

henkilöstökuvat_studiopsv_53
Tämä mies osaa hommansa. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Yrittäjä poseeraa Kuusamontiellä

Katsastus Hiirosen slogan ”Omaleimainen oululainen” toteutuu myös uusimmassa mainoskampanjakuvituksessa. Liisa Laukka päätti laittaa itsensä likoon ja hyppäsi toimitusjohtajan pallilta kameran eteen pallomekossa ja tennareissa rekisterikilpi käsissään.

Idea kampanjaan lähti Studio P.S.V:n beauty-kuvausmainoksesta:

”Ajattelin, että kokeillaanpa. Jos kuvat onnistuisivat, niitä voisi käyttää markkinoinnissa.”

”Mutta en voinut ajatellakaan, että kuvat onnistuivat niin hyvin. En ole ikinä onnistunut valokuvissa, valokuvauksessa oleminen on minusta pahinta synnytyksen jälkeen.”

mainoskuvaus_reuna
Katsastus Hiirosen yrittäjä Liisa Laukka laittoi itsensä likoon yrityksen mainoskuvauksessa. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Suosittelen kaikille!

”Olihan kuvaaminen raskastakin, parisen tuntia kuvattiin, mutta kokemuksena se oli aivan loistava, suosittelen kaikille! Piti vain heittäytyä. Yhtäkkiä hoksasin, etten ajattele, näytänkö hyvältä vai enkö näytä. Reijo on taikuri, en käsitä, mitä se on tehnyt.”

Tärkeä osansa kuvauksen onnistumiselle oli Liisan mukaan myös beauty-kuvaukseen sisältyvä kuvausmeikki, jonka teki Auli Lukkarila Beauty Spotista. ”Ihan ehdoton.” Stailauksen Liisa hoiti itse tennareitaan myöten.

Kuvillaan Liisa Laukka on saanut yritykselleen roppakaupalla huomiota:

”Olen täysin yllättynyt palautemäärästä, olen saanut niin paljon positiivista palautetta kuvista.”

 

Katsastus Hiirosen sivuille pääset tästä.

 

Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 | 90100 OULU | palvelu@studiopsv.fi | studiopsv.fi