Yrityskuvaus kuin tyky-päivä

Saruman on oululainen taloushallinnon osaaja, joka tarjoaa kirjanpitopalveluiden lisäksi asiakkailleen mm. talouspäällikön palvelut. Asiakas saa käyttöönsä modernin ja helpon ohjelmiston, jolla hoituvat käden käänteessä niin ostolaskujen maksaminen kuin myyntilaskujen tekeminenkin.

Kuitit asiakas toimittaa luonnollisesti sähköisesti, ja sähköisesti allekirjoitetaan myös mm. tilinpäätöspaperit. Kirjanpito on aina ajan tasalla. Sähköisyydestä huolimatta asiakas on milloin vain tervetullut Sarumanin toimistolle juttelemaan. Ja kaikki tämä kiinteällä kuukausihinnalla.

Ei ole ihme, että Saruman on kasvanut muutamassa vuodessa jo kahdeksan ammattilaisen voimin asiakkaitaan palvelevaksi tilitoimistoksi. Firman slogan kuuluukin: ”Saruman – tarujen pahis, taloushallinnon hyvis!”

Hyvät valokuvat vakuuttavat

Saruman on panostanut alusta saakka myös siihen, miltä yritys näyttää ulospäin. Yksi oleellinen elementti brändin rakentamisessa ovat fiksut nettisivut ja nettisivuilta ensimmäiseksi silmiin osuvat valokuvat.

Olemme saaneet iloksemme kuvata nopeasti kasvavaa henkilökuntaa jo pariinkin otteeseen. Lisäksi teimme imagokuvia firman uusissa tiloissa. Kuvaajana kummassakin toimi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, jolla onkin yli 25 vuoden kokemus yhteistyöstä yritysten kanssa.

Viimeisimmät Sarumanin henkilökunnan valokuvaukset tehtiin yrityksen omassa miljöössä, entisessä Tekun talossa Uudellakadulla. Tyylikkäästi remontoitu tila antaa kuville aivan oman ilmeen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

”Saatiin, mitä tilattiin”, yrittäjä Sanna Ruuhonen kommentoi kuvia tyytyväisenä. ”Kuvauksessa oli koko ajan hyvä ja rento meininki.”

”Meillä oli tosi hauskaa, vähän kuin olisimme pitäneet Tyky-päivän”, höystää asiakkuuspäällikkö Marika Raappana vierestä.

Sanna Ruuhonen kertoo, että hyvillä kuvilla ja nettisivuilla on merkitystä myyntityön lisäksi rekrytoinnissa. Vakuuttava ulkoasu herättää luottamusta ja kiinnostusta:

”Saamme paljon työhakemuksia nettisivujen kautta ja niiden innoittamina.”

Näin leppoisissa tunnelmissa sujuu palaveri asiakkaan kanssa. Sarumanin palveluista kertoo asiakkuuspäällikkö Marika Raappana. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Saruman panostaa työyhteisöön ja työhyvinvointiin – mm. yhteisillä salitreeneillä ja Neurosonicin hoitavalla tuolilla, joka on sekä työntekijöiden että asiakkaiden käytössä. Ei ole ihme, että hyvä yhteishenki henkii myös kuvista. Tällaisen joukon kanssa hoitaisi mielellään kirjanpito- ja talousasioita. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Sarumanilla käydessään voi höllätä kravattia ja jättää vaikka kengät eteiseen, jos niin haluaa. Työntekijätkin viihtyvät villasukissa ja Reinoissa ja Ainoissa – ja minnaparikoissa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Ryhmäkuvien lisäksi Reijo kuvasi myös jokaisesta henkilökuvan. Henkilökuvien avulla yritys esittelee työntekijänsä nettisivuillaan, jolloin asiakkaan on helpompi ottaa yhteyttä. Henkilökuvilla on käyttöä myös mm. käyntikorteissa, esitteissä, sähköpostin allekirjoituksissa ja some-profiilleissa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.
Vaikka keli ei ollut paras mahdollinen, saatiin ryhmäkuvauksia tehtyä myös ulkona. Tätä asennekuvaa Saruman on käyttänyt mm. rollupissa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Kuvauspäivä sinunkin yritykseesi?

Miltä oman yrityksesi tai organisaatiosi kuvagalleria näyttää? Mikäli kuvia nolottaa esitellä tai niitä ei ole ollenkaan, ota yhteyttä!

Suunnitellaan yhdessä, millaiset kuvat palvelisivat yrityksesi toimintaa ja markkinointiviestintää parhaiten. Tehdään sinunkin yrityksellesi kuvat, jotka vahvistavat yrityksesi brändiä oman alansa osaajana.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kiinnostuitko Sarumanista?

Nettisivuilta lisää tietoa.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  palvelu@studiopsv.fi