Oulun monipuolisin hääkuvauspalvelu

Oletko suunnittelemassa häitä itsellesi tai kaasona/bestmanina? Yksi oleellinen osa hääsuunnittelua on luonnollisesti hääkuvaus. Muistojen lisäksi juuri hääkuvat jäävät jäljelle hääpäivästä ehkä hääpukua ja kuivattua kimppua lukuunottamatta.

Oululainen valokuvaamo Studio P.S.V. tarjoaa täyden palvelun hääkuvaukset eli eri kuvausvaihtoehdot studiossa ja miljöössä sekä monipuolisen valikoiman kuvatuotteita sekä diginä että käsinkosketeltavina tuotteina.

Hääkuvaukset taidolla & tunteella

Koska häät on yksi elämän suurista kohokohdista, on tärkeää tietysti, että kuvat onnistuvat varmasti. Studio P.S.V:n hääkuvauksiin voit hyvillä mielin luottaa, koska:

 • valokuvaajamme Reijo on yksi Suomen palkituimmista hääkuvaajista – hän on voittanut neljä kertaa Vuoden hääkuva -palkinnon ja paljon hopea- ja pronssisijoituksia
 • Reijolla on lähes 30 vuoden kokemus hääkuvauksista
 • valokuvaajamme Noora on myös päässyt mitalisijoille hääkuvillaan, ja hänellä on yli 15 vuoden kokemus hääkuvauksista
 • kunnia-asiamme on, että hallitsemme kuvaustekniikan: valot ja varjot, sommittelun, kuvakulmat jne. Pyrimme siihen, että morsian on hääkuvissaan kaunis ja sulhanen komea, ja myös hääpuku ja kimppu näyttävät kuvissa hyviltä.
 • panostamme erityisesti hääkuvien tunnelmaan – onhan hääkuvauksessa kyse kahden ihmisen välisestä rakkaudesta!
Hääkuvauksen suunnittelupalaverissa pääsette tutustumaan valokuvaajaan jo hyvissä ajoin. Palaverissa jutellaan mm. siitä, millaista tunnelmaa hääkuviin toivotte. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääkuvauksen suunnittelupalaverissa luodaan pohja onnistuneelle hääkuvaukselle

Kaikkiin (paitsi Hääkuvaus studiossa basic) Studio P.S.V:n hääkuvauksiin sisältyy ennakkoon pidetty suunnittelupalaveri.

Hääpalaverissa:

 • tutustutte valokuvaajaan jo ennakkoon, mikä vie turhaa jännitystä pois kuvauksesta
 • voitte kertoa toiveistanne, esimerkiksi taustasta studiokuvauksessa
 • miljöökuvauksen paikkaa voitte pohtia kuvaajan kanssa yhdessä – kuvaajillamme on roppakaupalla kokemusta erilaisista hääkuvauspaikoista Oulun ympäristössä
 • valokuvaaja auttaa mielellään myös hiomaan hääpäivän ohjelmaa dokumentaarista hääkuvausta ajatellen – siitäkin kuvaajillamme on runsaasti kokemusta

Ennakkopalaverissa on vielä mahdollista muokata kuvauspakettia. Usein käykin niin, että esimerkiksi pelkkä dokumentaarinen hääkuvaus halutaan vaihtaa häämuotokuvaukseen miljöössä koekampauspäivänä ja juhlan kuvaamiseen hääpäivänä.

Jo ennen hääkuvauspalaveria voitte varata Studio P.S.V:stä maksuttoman Hääkuvauksen konsultaation, mikäli ei ole vielä ihan selvää, millainen hääkuvaus sopisi juuri teille ja mitä eri paketit sisältävät. Konsultaatiopalaveri ei sido varaamaan kuvausaikaa, mutta saatte mukaanne 20 e lahjakortin, jonka voi käyttää hääkuvaukseen.

Studio P.S.V:n asiakkaina voitte valita häämuotokuvauksen studiossa ja/tai miljöössä tai dokumentaarisen hääkuvauksen. Tai vaikka kaikkien yhdistelmän. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Useita valmiita hääkuvausvaihtoehtoja

Täyden palvelun häävalokuvaamo Studio P.S.V. tarjoaa kaikki käytössä olevat tavat tehdä hääkuvausta – ja jos niistä mikään ei tuntuisi sopivan juuri teille, räätälöimme teille oman paketin.

Studio P.S.V: tarjoaa:

Tehdään juuri teidän näköisenne hääkuvat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääkuvien koevedokset saatte omalle OmaPSV-tilille ja dokkarit diginä

Studio P.S.V. häämuotokuvauksista studiossa ja miljöössä syntyy runsaasti koevedoksia, enimmillään kuvauksesta riippuen jopa toista sataa koevedosta. Tästä runsaudesta löytyvät varmasti mieluisimmat kuvat, ja koska valinnanvaraa on paljon, kuvista saa koottua myös upean kuvakirjan.

Studio P.S.V:n ikioma koevedospalvelu OmaPSV tallettaa koevedoksenne iäti, joten pääsette fiilistelemään koekuvia milloin vain. Samalle tilille kertyvät sitten myös myöhemmin tehtyjen kuvaustemme vedokset eli kun tulettet vaikkapa newborn- tai lapsikuvaukseen, nekin vedokset säilyvät tutulla OmaPSV-tilillänne.

Lisäksi OmaPSV tarjoaa:

 • koekuvien rajaton zoomaus
 • kuvien vertailutoiminto
 • voit merkitä sydämin omat suosikit ja tarkastella pelkästään suosikkeja
 • voit tilata upeita kuvatuotteita ja digikuvia laajasta valikoimastamme
 • voit jakaa vedossarjan haluamillesi henkilöille, jotka voivat tilata kuvia omaan piikkiinsä

Dokumentaarisen kuvauksen tilannekuvat ja koko päivän kuvauksessa myös muotokuvat saatte käsiteltyinä korkearesoluutiotiedostoina pilvipalvelun kautta.

Studio P.S.V:n hääasiakkaana käytössäsi on laaja ja laadukas kuvatuotteiden valikoima, esimerkiksi tällainen upea Chrystal-kuvakirja.

Studio P.S.V:n laaja tuotevalikoima käytössänne

Koska Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo, olemme panostaneet myös kuvatuotteisiin. Laajasta valikoimastamme löytyvät niin mieluisat kiitoskortit kuin pöytäkuvat annettavaksi läheisille.

Mitä laajempi hääkuvaus  on kyseessä, sitä enemmän vedoksissa on upeita kuvia. Silloin kannattaa ehdottomasti miettiä jotakin Studio P.S.V:n laadukkaista kuvakirjoista. Kuvakirjamme toistavat kuvien sävyt vivahteita myöten.

Tästä linkistä näet esittelyvideon loistavasta Chrystal-kuvakirjastamme.

Kuvakirjassa saatte talteen käsiteltyinä valmiina kuvina kaikki ihanimmat hääkuvanne. Yksissä kansissa kuvat vievät vain vähän tilaa, ja kirjaa selaamalla on helppo palata hääpäivän tunnelmiin milloin vain – otat vain kirjan hyllystä käteesi ja nautit.

Hääkuva seinätauluna tuo hääpäivän ihanat muistot arkeen joka päivä. Komea taulu on myös sisustuselementti. Studio P.S.V:stä voit tilata kehystetyn taulun lisäksi myös komeat metalli- ja canvas-taulut!

Fyysisten kuvatuotteiden lisäksi voitte ostaa myös käsiteltyjä korkearesoluutiotiedostoja. Jos mietityttää digi vai fyysiset kuvat, kannattaa tutustua blogiimme ”Kuvatuotteet vai digitiedostot?”.

Somekuvat maksutta

Kaikkiin hääkuvauksiimme sisältyy nettiversiotiedostot tilatuista kuvista eli PSV-Galleria maksutta! Pääsette siis jakamaan tilaamanne kuvat myös vaikka somessa.

Tietysti täyden palvelun hääkuvaamosta Studio P.S.V:stä saatte kaikki kuvatuotteet täysin valmiina. Teidän ei siis tarvitse laatia esimerkiksi kuvakirjan layoutia tai lähteä etsimään taulukuvaan sopivaa kehystä muualta.

Teidän tarvitsee vain valita kuvat ja kuvatuotteet, me teemme kaiken muun! Myös pöytäkuvat viimeistelemme kauniilla kehyspohjukkeilla.

Studiohääkuvauksen etuja on mm. rauhallinen ja viileä ympäristö. Tunnelmaltaan hääkuva voi olla hyvinkin eteerinen tai hyvinkin riehakas – ja kaikkea siltä väliltä. Sekä tekniikka että tunnelma ovat meillä PSV:ssä kohdillaan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Näin valmistaudut hääpäivään ja hääkuvaukseen

 • Koita nukkua edellisenä yönä mahdollisimman hyvin.
 • Syöthän jotakin ennen H-hetkeä. Sokeritason heittäminen voi ruveta huippaamaan.
 • Älä stressaa enää hääpäivänä pikkuasioista. Tärkeintä on hyvä meininki ja yhdessäolo. Kaikki muu hoituu kyllä.
 • Varmista, että hääkuvaus voi alkaa ajallaan. Etenkin hääpäivänä, kun aikataulu on tiukka, yksikin pieni viivästyminen saattaa lyhentää kuvausaikaa. Kiire pakkaa näkymään kuvissa.
 • Taitavasti tehty häämeikki auttaa myös valokuvaaja onnistumaan. Erityisen tärkeää on hyvä ihon pohjustus, vaikka meikki olisi muuten huomaamaton. Huomaathan, että nyt muodissa olevat kiillot ja glitterit eivät valitettavasti toimi kuvissa, vaan saavat ihon näyttämään hikiseltä.
Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ammattitaitoinen valokuvaaja huolehtii siitä, että kaikki tärkeät hetket tulee kuvattua ja vieläpä hyvin olosuhteista riippumatta. Valokuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

Muita hyödyllisiä vinkkejä 

 • Jos hääkuvaus on hääpäivänä, muistathan varata riittävästi aikaa myös pukujen vaihtoon kampaajalla käynnin jälkeen.
 • Varmista, milloin kampaus ja meikki ovat valmiit ja jätä hieman varoaikaa viivästysten varalta – ikävää, jos kuvausaika lyhenee kampauksen/meikin venymisen vuoksi. Aina voi tulla muuttujia matkaan.
 • Häämuotokuvaus voidaan hyvin tehdä myös ennakkoon tai häiden jälkeen. Silloin hääpäivältä on yksi meno vähemmän, jolloin hääpäivän aikataulun suunnittelu ja kulkemiset helpottuvat. Saatte tod.näk. myös paremmat kuvat, kun ei ole kiire mihinkään.
 • Hääkuvaus kannattaa varata ajoissa, jolloin saa varmimmin juuri sen ajan kuin haluaa. Mutta ethän epäröi kysyä hääkuvausaikaa myös lähempänä hääpäivää.
 • Studio P.S.V:ssä on pukuhuone vaatteiden vaihtoon. Voit tuoda puvut etukäteen, ja voitte tulla pukeutumaan studiolle suoraan kampaajalta.
Jos hääkuvaus on ajankohtainen, tule rohkeasti juttelemaan meille PSV:lle. Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultaatioon tai soittele. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Ole yhteydessä PSV:hen

Jos olet suunnittelemassa häitä, varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultaatioon tästä linkistä. Autamme teitä miettimään, minkälainen hääkuvaus sopisi juuri teille kahdelle parhaiten.

Muita hyödyllisiä linkkejä:

 

Tervetuloa Studio P.S.V:hen! Tehdään yhdessä teille ikimuistoiset hääkuvat, jotka säilyvät mukana arjessa ja koko elämän!

Elämäsi hääkuvat – Studio P.S.V.!

 

Studio P.S.V. | Kajaaninkatu 11 Oulu | 08 379 289 | palvelu@studiopsv.fi | @studiopsv