”Suosittelemme ehdottomasti PSV:tä hääkuvaajaksi”

”Hinta-laatu -suhteeltaan Studio P.S.V. näyttäytyi parhaana vaihtoehtona hääkuvaajaksemme. Nooran kanssa pidetyn hääpalaverin jälkeen meille muodostui kuva Noorasta ammattitaitoisena kuvaajana ja helposti lähestyttävänä ihmisenä. Kuva vahvistui vielä myöhemmin.”

Näin kertovat Marisa ja Mika Latvala viime kesän hääkuvauksistaan meillä PSV:llä.

”Suosittelemme ehdottomasti sekä studiotanne että myös Nooraa, ja sille, joka ei ota suositusta vastaan, voimme todeta Mr T:n kuolemattomin sanoin: ”I pity the fool!”

Näin upeaa jälkeä syntyy, kun valokuvaaja osaa työnsä ja hääpari on luottavaisena täysillä mukana kuvauksessa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Parhaat hääpotretit syntyvät ajan kanssa

Aluksi Marisa ja Mika varasivat Studio P.S.V:n kuuden tunnin dokumentaarisen hääkuvauksen, joka sisälsi vihkimisen ja juhlan kuvaamisen lisäksi hääpotrettikuvauksen juhlan yhteydessä.

Kuvaukseen sisältyvässä suunnittelupalaverissa päädyttiin kuitenkin tekemään potrettikuvaus jo ennakkoon.

”Mikäli yhtään haluaa panostaa häämuotokuviin, suosittelen kovasti kuvauksen tekemistä muulloin kuin kiireisenä hääpäivänä”, P.S.V:n ammattivalokuvaaja Noora Slotte kertoo.

Ajan kanssa hääpari ehtii tottua kuvaamiseen, ja saadaan aikaan paljon erityyppisiä kuvia.

Marisa ja Mika keksivät Instagramista idean käyttää savuja potrettikuvissaan, ja idea vahvistui suunnittelupalaverissa, jossa he näkivät PSV:n valokuvaajamestari Reijo Koirikiven kuvaamia savuisia hääkuvia.

Savujenkin vuoksi häämuotokuvaus oli ehdottomasti parempi tehdä muulloin kuin hääpäivänä. Myös matalammalta paistava aurinko saatiin näin mukaan luomaan kuviin tunnelmaa, kun kuvaus voitiin ajoittaa alkuiltaan.

”Alkujännityksen jälkeen häämuotokuvaus sujui hyvissä tunnelmissa, sillä emme ole kumpikaan oikein sinut kameran edessä. Noora sai meistä esiin uusia puolia ja lopulta olimmekin jo suorastaan linssiluteita.”

Marisa ja Mika saivat idean savujen käyttämiseen Instagramista, ja palaveri Nooran kanssa vahvisti ideaa. Avustajina savujen kanssa kuvauksessa toimi sulhasen ystävä ja hänen palomiespoikaystävänsä. Mustavalkokuvassa savu näyttääkin romanttiselta sumulta. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Chrystal-kuvakirjassa ihanimmat hääkuvat säilyvät

”Olimme molemmat vaikuttuneita otoksista. Kuvattavana oleminen on meille hankalaa, emmekä tunne oloamme luontevaksi kameran edessä, joten oli kiva ylläri, että meistä oli saatu näin mittava määrä kuvia”, Marisa ja Mika kommentoivat hetkeä, jolloin he näkivät häämuotokuviensa koevedokset OmaPSV-ohjelman kautta ensimmäisen kerran.

Koska upeita kuvia syntyi paljon, Marisa ja Mika tilasivat kuvista PSV:n Chrystal-kuvakirjan.

”Kuvakirja on upea, ja sitä on katseltu lasten ja sukulaisten kanssa ja iltateetäkin nauttiessa.”

Katso väläyksiä Marisan ja Mikan savuisesta hääkuvauksesta ja upeasta Chrystal-kuvakirjasta.

Ikimuistoisen hääjuhlan tuo päivittäin mieleen jatkuvasti esillä oleva komea akryylitaulu, joka toistaa miljööhääkuvan sävyt pieniä vivahteita myöten.

”Taulu muistuttaa joka aamu ja ilta keskinäisestä rakkaudesta ja palauttaa mieliimme tärkeän päivämme.”

Koska Marisan ja Mikan miljööhääkuvaus toteutettiin jo ennen hääpäivää, kiireetön kuvaus mahdollisti monipuoliset poseeraukset vaihtelevissa paikoissa. Maikkulan kartano Oulussa antaakin upeat puitteet häämuotokuvaukselle – kuten myös hääjuhlalle. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Ammattikuvaaja ei missaa tärkeitä hääjuhlan hetkiä

Marisan ja Mikan häämuotokuvaus tehtiin keskiviikkoiltana heinäkuussa 2023 Maikkulan kartanossa Oulussa. Seuraavana lauantaina juhlittiin häitä samassa paikassa. Koska hääpotretit oli jo kuvattu, Marisa ja Mika saivat keskittyä täysin hääjuhlaan.

Miksi ammattivalokuvaaja hääjuhlaan?

”Halusimme tallentaa tärkeän päivän kulun valokuvamuistoiksi ja myös vähentää vierailta tarvetta itse ottaa kuvia”, Marisa ja Mika perustelevat ammattikuvaajan käyttöä.

Kun juhlat kuvaa siihen erikseen pestattu ammattikuvaaja, hän keskittyy täysin vain kuvaamiseen. Silloin tärkeät hetket tulee varmasti kuvattua, ja lisäksi ammattilainen osaa tallettaa kuviin myös tunnelmia ja herkullisia yksityiskohtia. Luonnollisesti kuvat myös varmasti onnistuvat, kun on ammattikuvaaja asialla.

Marisan ja Mikan häämuotokuvaus erotettiin omakseen kokonaan eri päivälle dokumentaarisesta hääkuvauksesta. Siksi kuvaukseen saatettiin käyttää parikin tuntia aikaa. Hääpari ehti tottua kuvaamiseen, ja saatiin aikaan myös kuvakulmiltaan monipuolinen sarja hääkuvia. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Studio P.S.V. teki hääpäivästä vieläkin spesiaalimman

Studio P.S.V:n valokuvaaja Noora kuvasi koko hääjuhlan vihkimisestä alkaen. Tilannekuvat toimitimme kuvankäsittelyn jälkeen tyylikkäällä, vedenkestävällä muistitikulla.

”Kuvat palauttivat mukavalla tavalla päivän tapahtumat mieleen ja niiden katselu tuotti sekä naurua että itkua”, Marisa ja Mika kertovat.

”Täytyy vain todeta, että Nooran ja PSV:n valitseminen osaksi hääpäiväämme teki siitä vielä paljon spesiaalimman, ja oli helpompi nauttia päivästä, kun tiesi kuvaamisen olevan osaavissa käsissä.”

”Lisäksi useiden vieraiden testimoniaalin mukaan kuvaajamme Noora sulautui hääväen joukkoon hyvin luonnollisella tavalla.”

Marisa ja Mika vihittiin Oulun tuomiokirkossa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Tuore aviopari. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Taitava dokkarivalokuvaaja bongaa juhlasta myös hauskat yksityiskohdat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Noora ikuisti Marisan ja Mikan hääpäivän tärkeimmät hetket ja tunnelmat vihkimisestä juhlan loppuun saakka. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Katso tästä linkistä video Marisan ja Mikon hääpäivän huippuhetkien kuvista.

Tutustu lisää Studio P.S.V:n monipuolisiin hääkuvauspalveluihin

Oululainen valokuvaamo Studio P.S.V. tekee hääkuvauksia studiossa, miljöössä ja dokumentaarisesti.

Olemme täyden palvelun hääkuvaamo myös siksi, että digikuvien lisäksi voitte tilata meiltä viimeistellyt, valmiit, huippulaadukkaat kuvatuotteet.

Hääkuvien koevedokset lataamme OmaPSV-ohjelmaamme omalle tilillesi, johon kertyvät jatkossa myös tulevien newborn-, lapsi- ja perhekuvien ja muiden kuvaustenne koevedokset. Näin ollen kaikki elämänne tärkeät kuvaukset löytyvät aina samasta paikasta.

Just married. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Hyödyllisiä linkkejä hääkuvausta suunnittelevalle:

Varaa aika hääkuvaukseen

Varaa aika hääkuvaukseen netissä

  • Varaa aika hääkuvaukseen puhelimitse tai kysy lisää: 08 379 289
  • Lähetä sähköpostia palvelu@studiopsv.fi

Varaa aika hääkuvauksen maksuttomaan konsultaatioon netissä.

  • Konsultaatiossa voit ideoida hääkuvaustanne yhdessä PSV:n ammattilaisen kanssa.
  • Saat vinkkejä aikataulun suunnitteluun, kuvauspaikan valintaan, kuvaustyylin valintaan jne.
  • Konsultaatio ei sido mihinkään.
  • Saat mukaasi 20 e etusetelin käytettäväksi hääkuvaukseen Studio P.S.V:ssä.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11, Oulu  |  08 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  IG, FB, TikTok @studiopsv