Tule Puistokuvaukseen!

Tule sinäkin kesäiseen puistokuvaukseen kauniiseen Ainolan puistoon! Valokuvaamo Studio P.S.V:n Puistokuvaus-päivät ovat todella suosittuja, joten aika kannattaa varata saman tien.

Studio P.S.V:n Puistokuvauspäivät kesällä 2024:

  • 24.7. – lapset, 1 – 3 lasta / kuvausaika (lapsi istuu ja sitä isommat lapset)
  • 31.7. – aikuiset yksin ja pareittain (parikuvaus, kaverikuvaus, kihlakuvaus jne.),  ylioppilaat, rippilapset sekä pienet perheet (max 6 hlö)

Yksi kuvausaika kestää 30 minuuttia. Mikäli tuot lapsikuvaukseen enemmän kuin kolme lasta, varaa kaksi kuvausaikaa peräkkäin. Tällöin myös veloitus on kaksinkertainen.

Valokuvaajana puistossa toimii ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Varaa aika puistokuvaukseen teemapäivinä heti tästä linkistä.

lapsi nojaa mäntyyn puistossa
Lasten oma Puistokuvauspäivä on 24.7. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Lasten puistokuvaukseen 24.7. ovat tervetulleita kaikki alle rippikouluikäiset lapset, jotka osaavat ainakin istua. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Studio P.S.V:n aikuisten Puistokuvaus-päivä 31.7. sopii hyvin myös ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukseen. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Rippikuvassa vaaleahiuksinen tyttö koivun vieressä puistossa, kuva Studio P.S.V.
Myös rippikoululainen saa ihanat puistokuvat itsestään Aikuisten puistokuvauspäivänä 31.7. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Astetta rennompi rippikuvaus Ainolan puistossa tehtiin Aikuisten puistokuvauksessa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Aikuisten puistokuvauspäivänä 31.7. saat myös ikimuistoiset parikuvat – kultahääkuvat, kihlakuvat, save-the-date -kuvat, kaverikuvat tai ihan muuten vain kivat kuvat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Monipuolinen Ainolan puisto taipuu moneen. Tämä ihana parikuva on tehty Aikuisten puistokuvauksessa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Aikuisten puistokuvaus sopii hyvin odotuskuvaukseen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Aikuisten puistokuvauksessa 31.7. kuvaamme myös pieniä perheitä. Puolen tunnin mittainen kuvaus teemapäivänä sopii hyvin enintään kuuden hengen perheille ja ryhmille. Tämän kivan perhekuvan teki valokuvaaja Noora Slotte.

Puistokuvauksen hinta on 75 e

Hinta sisältää:

  • kuvauksen (n. 30 min)
  • sähköiset koekuvat (vähintään 15 kpl, mutta voi olla enemmänkin)

Kuvatuotteita pääset tilaamaan helposti netistä laajasta kuvatuotevalikoimastamme (eri hinnasto). Tarjolla on laaja valikoima upeita kuvatuotteita – puistokuvista saa esimerkiksi ihanan kesäisen taulun seinälle.

Varaa aika puistokuvaukseen heti

Tapaamispaikka

Olemme erikseen yhteydessä jokaiseen puistokuvausajan varanneeseen ja kerromme tapaamispaikan henkilökohtaisesti.

HUOMAATHAN, että varaat ajan oikealta päivältä!

HUOM! Kuvausaikoja on hyvin rajallinen määrä. Varaa siis oma aikasi heti.

Perusteellinen miljöökuvaus omana aikanasi

Mikäli olet kiinnostunut perusteellisemmasta miljöökuvauksesta tai kuvauksesta jossakin muussa miljöössä kuin Ainolan puistossa, varaa yksilöllinen kuvausaika miljöökuvaukseen. Miljöölisän hinta on vain 50 e, joka lisätään studiokuvauksen hinnan päälle. Lisäksi veloitamme matkakulut km á 1,40 e.

Esim. ylioppilaskuvaus miljöössä vapaavalintaisena päivänä ja toivomassasi paikassa kestää noin tunnin ja sen hinta on 150 e. Perhekuvaus miljöössä itse valitsemassasi paikassa ja toivomanasi aikana maksaa 180 e.

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi