Vakuuttavat yrityskuvat

Millaisia mielikuvia yrityksesi nettisivut herättävät?  Herättävätkö netin kuvat kiinnostusta yritystäsi kohtaan? Näyttääkö yrityksen palvelu ammattitaitoiselta? Houkuttelevatko kuvat ostamaan?

Nettisurffaaja näkee ensiksi valokuvat, joista syntyy hetkessä katsojalle mielikuvia. Siksi ei ole yhdentekevää, miltä yrityksen kuvat netissä näyttävät.

Ammattitaitoiset valokuvat luovat myönteisiä mielikuvia. Vastaavasti amatöörimäiset kuvat viestivät osaamattomuudesta, vaikka yrityksesi osaisi hommansa kuinka hyvin tahansa.


HENKILÖKUVAT ANTAVAT YRITYKSELLE KASVOT 

Taitavasti tehdyt henkilökuvat antavat yritykselle luotettavat ja ystävälliset kasvot.

Kun kuva on mukana nettisivujen yhteystiedoissa, soittamisen kynnys alenee.

Hyvillä henkilökuvilla on käyttöä myös käyntikorteissa, somekanavien profiilikuvina ja sähköpostin allekirjoituksessa. Yrityksen johto tarvitsee keskenään erityyppisiä valokuvia pressikäyttöön.

Katso lisää kuvia ja esimerkkihintoja.

Pyydä tarjous yrityksen henkilökunnan kuvauksesta.

Nopein keino nostaa yrityksen kuvien tasoa on panostaa henkilökuviin. Suosituin ja nopein henkilökuvauksen laji on ns. matrikkelikuvaus tai cv-kuvaus. Näitä teemme kymmenille yrityksille päivittäin joko studiossa tai yrityksen omissa tiloissa. Suosituimmat taustat ovat valkoinen ja harmaa, mutta valikoimaa löytyy mustasta moniin väreihin.
Kasvava yritys hyötyy siitä, että ryhmäkuva kootaan yksittäisistä henkilökuvista kuvankäsittelyssä. Kun yritys rekrytoi lisää tai työntekijät vaihtuvat, koko porukan ei tarvitse tulla uudestaan kuvaukseen. Hyvä ryhmäkuva kertoo yhdellä silmäyksellä yrityksen koosta ja yhteishengestä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kun yrityksen kiireinen avainhenkilö saa raivattua kalenteriinsa aikaa valokuvaukselle, kannattaa tehdä useita erityyppisiä kuvia eri käyttötarkoituksiin. Tällä ajatuksella kuvasimme myös Lehto Groupin tj Hannu Lehdon. Kuvauksen räätälöimme tarpeen mukaan ellei valmis tuotteemme ”kolme edustavaa kuvaa” ole riittävä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Pörhön Autoliikkeen johtoryhmää kuvasimme taannoin myymälän tiloissa, jolloin saimme kuviin luontevasti yksilöllisen ja yrityksen brändiä vahvistavan ilmeen. Pörhön huollon työntekijöihin voit tutustua seinällä olevien henkilökuvataulujen avulla. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Syksyllä saimme ilon kuvata Oulun Seudun Sähkön johtoryhmän yrityksen omissa tiloissa. Näihinkin kuviin saatiin ympäristön avulla omaleimainen ilme. Kun kaikki eivät päässeet kuvaukseen sovittuna kuvauspäivänä, heidät kuvasimme myöhemmin studiossa ja kuvat liitettiin yrityksen ympäristöön kuvankäsittelyllä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Vertaa valokuvien laatua – kaksi kuvaparia

Vasemmanpuoleisen kuvan valokuvasi valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Vasemmanpuoleisessa kuvassa valo muotoilee kauniisti kasvot, oikean puolen kuvassa väärästä suunnasta tuleva voimakas valo tekee syvät juonteet suun ympärille ja jättää tärkeimmän, eli silmät, pimentoon. Vasemmalla asento on luonteva, oikealla liian jyrkkä ero vartalon ja kasvojen asennossa luo jäykän ilmeen ja tekee aivan turhat uurteet kaulaan.

Vasemmalla ammattitaitoinen kuvausmeikki tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja vie kiiltoa. Kuvausmeikin teki Studio P.S.V:n stailaaja tekijä Auli Lukkarila, Lucca Consult. Vasen kuva on lisäksi viimeistelty ammattitaitoisella kuvankäsittelyllä.

Vasen kuva valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Harmillisen paljon netissä näkee edelleen myös työkaverin ottamia räpsäyksiä, joissa henkilö näyttää enemmän naapurinjampalta kuin firman osaavalta työntekijältä: epäterävä kuva, suora salamavalo päin naamaa ja jännittynyt ilme eivät pue ketään eivätkä anna edustavaa kuvaa yrityksestä.

Myöskään selfie ei sovi työkäyttöön: läheltä käden mitan päästä takakameralla kuvattu kuva tekee peilikuvan ja vääristää kasvonpiirteet.


TOIMINTAKUVAT RAKENTAVAT YRITYKSEN AKTIIVISTA BRÄNDIÄ 

Hyvät toimintakuvat yrityksen nettisivuilla viestivät aktiivisesta ja eteen päin kulkevasta yrityksessä, jossa riittää säpinää. Nimensä mukaisesti toimintakuvat vievät katsojan suoraan yrityksen toiminnan ytimeen.

Toimintakuvilla on somessa jatkuva tarve. Hyviä toimintakuvia voi hyvin myös kierrättää eri kanavissa ja postata uudelleenkin eri yhteyksissä.

Katso lisää kuvia ja referenssejä.

Pyydä tarjous yrityksen toiminnan kuvaamisesta.

Kuntosaliyritys kertoo hyvillä valokuvilla innostuneista treenaajista ja hyvästä pt-asiakassuhteesta. Samalla tulee esiteltyä myös salin laitekantaa ja tiloja. Oulun PT-studio on hyödyntänyt yritykselle tekemäämme kuvausta jatkuvasti eri medioissa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Ammattitason toimintakuvilla kotipalveluyritys Pro-Kaks viestii omasta ammattitaidostaan. Kun kuvissa esiintyvät yrityksen omat työntekijät, kuvat vahvistavat myös yrityksen paikallisuutta ja luotettavuutta. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Kuvilla yritys voi tehdä näkyväksi muutoin asiakkaalle näkymätöntä työtä. Hyvin tehty valokuva arkisestakin työstä huomataan ja herättää ihastusta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Valokuvaus on jo itsessäänkin hauska kokemus. Näin myös Sarumanilla, jossa parin päivän aikana kuvasimme erityyppisiä ryhmäkuvia, yksittäiset henkilökuvat sekä imagokuvia fiiliksistä ja tilanteista. Kuvat Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Lue blogi ja katso upeat kuvat tilitoimisto Sarumanin ”tykypäivä”-kuvauksesta.


AMMATTITAITOISET TILAKUVAT KUTSUVAT TULIJAA

Onko yritykselläsi erityisen mielenkiintoiset tai taitavasti sisustetut tilat? Silloin toimitilat kannattaa ehdottomasti valokuvata hyvin ja esitellä laajemmallekin yleisölle nettisivuilla ja somekanavissa.

Tällöin tilat näkyvät sisälle astuvien asiakkaiden lisäksi myös potentiaalisille asiakkaille ja houkuttelevat asioimaan yritykseesi.  Hyvät tilakuvat lisäksi vahvistavat yrityksen brändiä.

Pyydä tarjous yrityksen tilojen kuvaamisesta.

K-Rauta Äimärautio rakensi myymäläänsä upean pihamaailman, josta teimme kuvat joka kotiin jaettuun mainoslehteen ja muuhun markkinointiin. Tilakuvissakin tunnelma luodaan valoilla, joilla nostetaan myös haluttuja asioita esille. Tässäkin kauniissa saunanterassikuvassa käytettiin useita valonlähteitä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Hyvä tilakuva on raikas ja ammattitaitoisesti valaistu. Kuva houkuttelee asioimaan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Erityisen tärkeitä ammattitaitoiset tilakuvat ovat rakennus- ja saneerausliikkeille, sisustussuunnittelijoille ja kiinteistönvälittäjille. Suunnittelutoimisto Sisu Interiorille olemme tehneet useita kuvauksia onnistuneista yritysten muutosprojekteista. Tämä kuvaus tehtiin PSOASin uudistuneessa toimistossa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

HYVÄ TUOTEKUVA MYY

Kuvien tekninen laatu korostuu erityisesti tuotekuvissa, joiden perusteella ihmiset tekevät ostopäätöksensä. Antaako valokuva oikean kuvan tuotteesta? Herättääkö kuva halun ostaa?

Netissä näkyvien tuotekuvien yleinen ongelma on alivalotus ja väärä värilämpötila, jotka tekevät kuvista ankeita. Samalla, kun kauniskin tuote näyttää vähemmän houkuttelevalta, amatöörimäinen kuva lyö ankean leiman koko yritykseen.

Pyydä tarjous tuotekuvauksesta.

Optikon Oma silmälasien puhdistusaine puhdistaa helposti ja hohtavan puhtaaksi. Kuvasimme sekä etikettiin painetun valokuvan että kuvat tuotteesta kaikkeen markkinointiin. Tämän tuotteen voit ostaa mm. Optiikka Suomelasta Oulun Rotuaarilta. Valokuvat Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Naistenvaateliike Fularin oma Jaakko Selin mallisto on suunniteltu ja valmistettu oululaisten naisten mitoilla. Olemme saaneet kunnian kuvata jo vuosia malliston tuotekuvat. Kun kuvataan vaatteita mallien päällä, täytyy valokuvaajan hallita  sekä kuvaustekniikka että mallinohjaus. Kuvien raikas fiilis viimeistellään ammattitatoisella kuvankäsittelyllä. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tämä kuvaus tehtiin Salon Virhon, Morsiusateljee Katariinan ja Kukkakauppa Kanervan yhteistyönä. Kuvauspaikaksi valittiin tunnelmallinen vanha pappila. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tekeekö mieli? Se juuri on tuotekuvan tarkoitus – herättää mielihaluja ja tuoda tuotteen parhaat puolet esille. Kuvan teimme Herkkutukun uudistuneille nettisivuille. Valokuvaaja Saara Kettunen, Studio P.S.V.
Ciiyou on oululainen hävikkiruokamerkki. Kunnon kuvat verkkokaupassa auttavat asiakasta ostamaan. Kts. ciiyou.fi. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Huovisen Leipomo on yksi Oulun tunnetuimmista perheyrityksistä, joka tekee suussa sulavat kakut ja herkulliset leivät. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Katso blogista Huovisen leipomon herkulliset kakkukuvat ja asiakkaan kommentit kuvista.


TAPAHTUMAVALOKUVAUS TALLETTAA YRITYKSEN HISTORIAA

Yrityksen kesäjuhla on juuri alkamassa, kun huomataan ihmetellä, kuka tapahtuman kuvaisi. Kuulostaako tutulta? Siksi yritystapahtuman valokuvaus kannattaakin suunnitella samaan aikaan tapahtuman kanssa ja budjetoida tapahtuman kuluihin.

Kun tapahtuman valokuvaa erikseen tähän työhön sovittu ammattikuvaaja, yrityksen oma henkilökunta voi keskittyä omaan rooliinsa tai juhlimiseen, ja yritys saa fiksut kuvat. Kaikki tärkeät tilanteet tulee varmasti kuvattua. Ammattivalokuvaaja saa talteen myös tapahtuman tunnelman.

Katso lisää yrityksille tekemiämme tapahtumakuvia.

Pyydä tarjous yrityksen tapahtuman kuvaamisesta.

Kesäjuhlien lisäksi valokuvaaja kannattaa kutsua myös yrityksen avajaisiin, merkkipäiviin, nimitysjuhliin ja seminaareihin.  Caritakselle saimme kuvata yrityksen 20-vuotisjuhlan. Hyvillä tapahtumakuvilla on käyttöä myös nettisivuilla ja somekanavilla. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Kun Burger King avasi uuden toimispisteen Oulussa, Studio P.S.V:n valokuvaajat ikuistivat tapahtuman ja tunnelman. Kuvien toimitusaika oli nopea, jotta yritys pääsi jakamaan kuvia tuoreeltaan somekanavissa.
Suomen vanhin saman suvun hallussa oleva sähköliike Hammarin Sähkö juhlisti 110-vuotista taivaltaan avoimien ovien tilaisuudella, jossa tarjottiin asiakkaille kakkukahvit. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Studio P.S.V:llä on kokemusta myös monipäiväisten tapahtumien kuvauksista, mikä vaatii valokuvausosaamisen lisäksi huolellista logistiikan suunnittelua. Olemme ikuistaneet jo parikin kertaa Oulun yliopiston kolmipäiväiset tohtoripromootiojuhlallisuudet. Kuvassa poseeraavat iltajuhlan tuoksinassa tuoreet kunniatohtorit Lauri Lajunen, Hannu Leskinen, Jorma Terentjeff ja Timo Levo. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Katso upea kuvasarja kolme päivää kestäneen Oulun yliopiston viimeisen tohtoripromootiojuhlan kuvauksista, jotka Studio P.S.V hoiti vankalla ammattitaidollaan.


PYYDÄ TARJOUS YRITYSKUVAUKSESTA

Ota yhteyttä, ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat kuvaukset. Tehdään yrityksellesi kuvat, jotka vahvistavat yrityksesi brändiä ja auttavat myyntityössä!

Soita:

Studio P.S.V:ssä yritystäsi palvelee huipputiimi: valokuvaajamestari, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja Reijo Koirikivi, ammattivalokuvaaja Noora Slotte, kuvankäsittelijä-kuvaaja, media-assistentti Saara Kettunen sekä tj Raija Tuominen.

Turvallinen valokuvauspalvelu Studio P.S.V:llä

Lue lisää siitä, miten Studio P.S.V. huolehtii asiakkaiden tuvallisuudesta.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  | (08) 379 289