Hääkuvausta Oulussa – Studio P.S.V:n asiakkaat kertovat

Hääpäivä on ainutlaatuinen kokemus. Miten päivästä saisi sellaiset hääkuvat, joista välittyisivät ihanimmat hetket ja päivän parhaat tunnelmat aidosti ja kauniisti? Haluaisitko hääkuvauksen studiossa vai miljöössä vai sopisiko dokumentaarinen hääkuvaus teille parhaiten? Milloin hääkuvaus kannattaisi tehdä, miten se sovitetaan muuhun ohjelmaan?

Tähän blogiin olemme koonneet oululaisen valokuvaamo Studio P.S.V:n hääkuvauksessa käyneiden ihmisten omia kokemuksia vuosien varrelta. Sukella mukaan tarinoihin. Samalla esittelemme myös erilaisia hääkuvauspaikkoja.

 

 haakuvaus_oulu_bl

Hannen ja Jessen dokumentaarinen hääkuvaus Peuhussa

Hanne ja Jesse halusivat kunnon kuvat koko hääpäivästään ja he valitsivat siksi dokumentaarisen hääkuvauksen. Lue lisää.

haakuvaus_bl1_messut

Emmin ja Villen miljööhääkuvaus Vanhassa pappilassa

Vanha pappila Oulun keskustassa oli kaunis ja rauhallinen kuvauspaikka Emmin ja Villen häämuotokuvaukselle miljöössä. Kuvaus tehtiin jo ennakkoon koekampauspäivänä. Lue lisää.

haakuvaus_puutarha_bl

Satumainen hääkuvaus puutarhassa

Kaisa ja Kim valitsivat Oulun yliopiston kasvitieteellisen puutarhan hääkuvauksensa miljööksi. Valokuvaajana toimi valokuvaajamestari Reijo Koirikivi Studio P.S.V:stä. Lue lisää.

dokkarikuvaus_bl

Riikka ja Ville valitsivat dokumentaarisen hääkuvauksen Maikkulan kartanossa

Riikka ja Ville juhlivat häitään elokuussa 2016. Komea Oulun Tuomiokirkko ja kaunis Maikkulan kartanon liiteri antoivat rennonletkeälle hääjuhlalle tunnelmalliset puitteet. Päivän tapahtumat ja tunnelmat ikuistettiin dokumentaarisella hääkuvauksella, jonka teki valokuvaaja Noora Slotte Studio P.S.V:stä. Lue lisää.

haakuvat_oulu_bl_rauhala

Tunnelmallinen Ravintola Rauhala hääjuhlapaikkana

Upeasti entisöity Rauhala on tuttu myös Studio P.S.V:n valokuvaajille. Olemme kuvanneet Rauhalassa lukuisat hääjuhlat ja häämuotokuvat.

Lue lisää ja katso muotokuvia ja kuvia hääjuhlista.

haakuvaus_oulu_bl1

Monipuolisia hääkuvia Maikkulan kartanossa 

”Haluamme tarjota asiakkaillemme aidon tuulahduksen 1800-luvun kartanoelämän parhaista puolista”, kerrotaan Maikkulan kartanon nettisivuilla. Eikä olekaan ihme, että Maikkulan kartano on yksi Oulun alueen suosituimmista hääviettopaikoista. Kartanon kauniisti entisöidyt tilat ja upea jokimaisema ovat inspiroineet myös Studio P.S.V:n valokuvaajia. Lue lisää ja katso upeat kuvat eri pareilta.

haakuvaus_dok_bl

Katri ja Matti halusivat antaa vierailleen rauhan juhlia ja tilasivat dokumentaarisen hääkuvauksen

Katri ja Matti tapasivat toisensa netissä. Lue koko tarina.

haakuvaus_oulu_bl

Elinan ja Topin kesäinen hääkuvaus Ainolan puistossa

Elina ja Topi rakastuivat ensisilmäyksellä. Sama fiilis välittyy myös hääkuvissa, jotka Reijo Koirikivi kuvasi morsiamen koekampauspäivänä Ainolan puistossa. Lue koko tarina.

hääkuvaus_oulu_bl

Minna ja Veikko valitsivat dokumentaarisen hääkuvauksen

Studio P.S.V:n facebook-sivun Suuressa Hääkuvakilpailussa vei voiton Minna ja Veikko Tervon keskellä hääjuhlahumua kuvattu dokumentaarinen hääkuva. Katso muutkin upeat valokuvaaja Niko Raappanan kuvaamat kuvat ja lue ensisilmäyksellä rakastuneen  parin oma tarina. Lue lisää.

haakuvaus_oulu_bl

Kaisan ja Jarkon hääkuvaus tehtiin koekampauspäivänä Taivalkoskella

Kaisa Jokiperä huomasi facebookista, että entinen naapurikuvaamo Studio P.S.V. tekee hääkuvauksia eri puolilla maakuntaa. Niin paljon PSV:n hääkuvat näyteikkunassa olivat puhutelleet, että Koirikiven Reijo tilattiin kuvauksiin Taivalkoskelle. Lue lisää.

haakuvaus_miljoo_fb

Emma ja Sampo halusivat miljööhääkuvat

”Kun katselimme studiossa ja miljöössä kuvattuja hääkuvia, tuli tunne, että miljöökuvaus on meidän juttu. Miljöökuvissa on enemmän persoonallisuutta ja miljöö luo oman tunnelman kuviin.” Lue lisää.

 

hääkuva_oulu_blogi

Reetta ja Jonathan nauttivat hääkuvauksesta

Reetta ja Jonathan löysivät toisensa synttäribileissä Oulun Nallikarissa. Kun päätettiin pitää häät, hääkuvaajan valinta oli helppo. ”Hääkuvissa oli tosi paljon vaihtoehtoja, mistä valita.” Lue lisää.

häämiljöö_studio_dok_blogi

Heli ja Tero suunnittelivat häitään kaksi vuotta

”Varasimme 1,5 tuntia kestäneen studiohääkuvauksen ja koko päivän dokumentaarisen kuvauksen. Koska olimme panostaneet niin paljon häihin, halusimme varmistaa sen, että saamme koko päivästä muistot ja ammattitaitoiset kuvat.” Lue lisää.

aukeama01

Karinan ja Henrin miljööhääkuvaus koekampauspäivänä

Karinan ja Henrin hääpotretit kuvattiin kolme päivää ennen hääpäivää, kesäillan upeassa valossa Ainolan puistossa. ”Ulkokuvaus oli ainoa keino saada sulhanenkin suostumaan hääkuvaukseen”, Karina kertoo. Lue lisää.

 Muita PSV:n hääkuvausblogeja

haakuvaus_oulu_fb

Näin valitset hääkuvaajan

Milloin studiohääkuvaus on paras vaihtoehto? Mitkä ovat miljööhääkuvauksen edut? Mitä dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa? Milloin hääpotretit kannatttaa kuvata? Miten vertailen hääkuvaajia? Mikä kuvauksessa maksaa?

Lue lisää.

Hääkuvaus miljöössä | Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. | Oulu

Hääkuvilla neljä kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia

Studio P.S.V:n valokuvaajat kehittävät jatkuvasti ammatitaitoaan mm. osallistumalla alan valtakunnallisiin kilpailuihin. Valokuvaajamme ovat myös menestyneet kisoissa.

PSV:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on voittanut hääkuvillaan kultaa Suomen ammattivalokuvaajien vuosikilpailussa peräti neljänä eri vuonna.

Ammattivalokuvaaja Noora Slotten hääkuva valittiin Häälehden kilpailussa hopeasijalle vuonna 2014. Suomen ammattivalokuvaajien kilpailussa hänen hääkuvansa sai kunniamaininnan samana vuonna.

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia studiossa, miljöössä ja dokumentaarisesti sekä hääkuvausten hintoja.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi